واقعا ؟؟؟؟؟ نگووووو 😐😐😐😐 خاک تو سرشون من تازه داشتم همه شونو دنبال میکردم درسته وی و جونگکوک هم ...
تو تازه، من کلاس شیشم بودم با اینا آشنا شدم، خیلی سال پیش، آهنگای قدیمیشون هنوز تو گوشیم هست دیگه گوش نمیدم، میدونی دل چرکین شدم، کلی خاطره داشتم ولی به گند کشیده شد، به خاطر مشهوریت و مقبولیت هرچیزی رو قبول کردن و تبلیغ کردن دیگه فن هیچ گروهی تو کره نیستم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اه حالم گرفته شد فلان فلان شده ها به من نیومده این مسخره بازیا ظاهرا 😂چجوری حمایت کردن ؟ بلک پینک ه ...
بلک پینک و نمیدونم، ولی اینا با پرچم رنگارنگشون عکس یادگاری گرفتن، من انقدر جی هوپ با نمک و دوست داشتم که نگو،حالا الان همه کسایی که طرفدار بی تی اس یا کلا گروه های کره ای مثل تی ایکس تی یا استری کیدز هستن همشون طرفدار همجنسگرایین، بهشونم میگی بیماریه بهشون بر میخوره توهین میکنن، حیف شد از اون طرفدارا
دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا تروخدا باشه؟!...🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔