2777
2789
واقعا ؟؟؟؟؟ نگووووو 😐😐😐😐 خاک تو سرشون من تازه داشتم همه شونو دنبال میکردم درسته وی و جونگکوک هم ...

تو تازه، من کلاس شیشم بودم با اینا آشنا شدم، خیلی سال پیش، آهنگای قدیمیشون هنوز تو گوشیم هست دیگه گوش نمیدم، می‌دونی دل چرکین شدم، کلی خاطره داشتم ولی به گند کشیده شد، به خاطر مشهوریت و مقبولیت هرچیزی رو قبول کردن و تبلیغ کردن دیگه فن هیچ گروهی تو کره نیستم

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو تازه، من کلاس شیشم بودم با اینا آشنا شدم، خیلی سال پیش، آهنگای قدیمیشون هنوز تو گوشیم هست دیگه گو ...

اه حالم گرفته شد فلان فلان شده ها 

به من نیومده این مسخره بازیا ظاهرا 😂

چجوری حمایت کردن ؟ بلک پینک هم همینطوره ؟

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
😂😂بعله هوتن جون😎😝😅😍

اون بار پرسیدم ازت ک چطور میرسی بهش کلی ناراحت شدی 

دیگه دلم نمیاد بپرسم

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

اه حالم گرفته شد فلان فلان شده ها به من نیومده این مسخره بازیا ظاهرا 😂چجوری حمایت کردن ؟ بلک پینک ه ...

بلک پینک و نمیدونم، ولی اینا با پرچم رنگارنگشون عکس یادگاری گرفتن، من انقدر جی هوپ با نمک و دوست داشتم که نگو،‌حالا الان همه کسایی که طرفدار بی تی اس یا کلا گروه های کره ای مثل تی ایکس تی یا استری کیدز هستن همشون طرفدار همجنسگرایین، بهشونم میگی بیماریه بهشون بر میخوره توهین میکنن، حیف شد از اون طرفدارا

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

من؟ناراحت شدم؟یادم نمیاد کی رو میگی😐🤔🤔😂

تووو وقتی پرسیدم مگه باهاش در ارتباطی...؟ پیام میدی بهش میشناستت؟‌

گفتی نه 

بعد گفتم شاید الان ی دختری بیاد ببرتش تو اینجا میمونی 

😹😹😹😹😹😹😹💔💔💔💔💔

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

بلک پینک و نمیدونم، ولی اینا با پرچم رنگارنگشون عکس یادگاری گرفتن، من انقدر جی هوپ با نمک و دوست داش ...

یا خدا چقدر بد گند زدن به اعتقادات میلیون ها طرفدار بیچاره 😔

منم دقیقا از طریق جیهوپ آشنا شدم با این گروه واقعا متاسفم 

تو این دنیا هرکی بخواد سر زبونا بیفته و معروف شه باید از هم جنس گرایی حمایت کنه مثل همین اسکویید گیم

ممنون از آگاه سازیت عزیزم

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

کیانو ریوز عشقمه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

تووو وقتی پرسیدم مگه باهاش در ارتباطی...؟ پیام میدی بهش میشناستت؟‌گفتی نه بعد گفتم شاید الان ی دختری ...

چرا من اینا رو یادم نمیادد🤣🤣😘😘✨

عشق منی💗

در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱