000hopefull مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 506 عنوان کلاس برای بچه سه ساله 57 بازدید | 4 پست مامانا چه کلاسایی میمیفرستادید یا میفرستید پسر سه ساله رو؟ دوستان اگر بچه سه ساله داشتین چه کلاسی میفرستادین؟ چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩 1404/02/19 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baaraanj0o0n عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 5987 بچه سه ساله، طبیعت خاک بازی آببازی، زوده کلاس آموزشی براش امروز بردمش چ لذتی بردم از نگاه کردن بهش واااایاولش نمیرفت سمت آب، خودمم رفتم پامو کردم تو آب، بعد دبگه برنمیگشت😂صبحانه کنار رودخونه رفتیم تا ظهر برگشتیم “ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
000hopefull مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 506 بچه سه ساله، طبیعت خاک بازی آببازی، زوده کلاس آموزشی براش امروز بردمش چ لذتی بردم از نگاه کردن بهش ... آب بازی خیلی میکنه اتفاقا کلا بچه اکتیوی خیلی دوس داره تو جمع بچه های همسن خودش باشه وقتی تو خیابون بچه میبینه فقط میخاد نگاه کنه فک کردم اگر بره کلاسی که همسن و سال خودش باشن خیلی خوب باشه چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩
baaraanj0o0n عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 5987 آب بازی خیلی میکنه اتفاقا کلا بچه اکتیوی خیلی دوس داره تو جمع بچه های همسن خودش باشه وقتی تو خیابون ... ژیمناستیک خوبه از 3 سالگی اگه اکتیو هم هست، انرژیش تخلیه میشه “ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
000hopefull مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 506 ژیمناستیک خوبه از 3 سالگی اگه اکتیو هم هست، انرژیش تخلیه میشه مرسی❤ چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩