2777
2789

سلام ب همه،این روشی ک میگم حدودا از هر ده تا هشت تا درست بوده، ببینید خانوما اول از همه سن دقیق مادر و پدر در زمان انعقاد نطفه را در نظر میگیریم، اون شخصی ک این نظریه را داده بود ادعا میکرد ک خون هر انسان هر هفت سال یکبار تازه میشه ، عزیزان توجه کنید ب مثال : مرد و زن  وقتی ۲۱سالش میشه {۳ضربدر ۷=۲۱}یعنی خونش تازه است الان، همچنین در ۲۸/۳۵/۴۲سالگی ، خب حالا مثلاً خانمی ک الان باردار شده ۲۷سالشه و همسرش ۳۰سالشه،میخایم تعیین جنسیت جنین رو بگیم براش: چون مرد ۳۰ سالشه امسال خونش از زنش تازه تر هست  و خون همسرش کهنه شده  ،مرد سی ساله تو ۲۸سالگی خونش تازه شده یعنی خونش دوساله است، ولی زنش ک ۲۷سالشه خونش ۲۱سالگی تازه شده و الان خونش شش ساله است، پس تو این مثال چون خون مرد تو زمان انعقاد نطفه تازه تر از زنش بوده ،فرزندشون پسره،

اگه برعکس بود میشد دختر

.

.

مثلاً شوهر من زمان انعقاد نطفه دخترم ۲۷سالش بودو من ۲۱.چون خون زن از مرد تازه تر بود جنین دختر شد، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما الان هرچی بارداره می‌تونه سن خودش و شوهرش رو دقیق بنویسه، در زمان انعقاد نطفه ، ببینه شوهرش خ ...

۳۲ و ۳۹ بچه چیه ینی؟

البته ۳۲ تمام هست مثلا ۳۲ سالو ۸ ماه

همسر ۳۹ و ۴ ماه