2777
2789

میخام بدونم کسی بوده که بجش از این تستا رد شده باشه... بعدش چیکار کردین.. منم دخترم یک سالو نیم شه.. عکس العمل داره. امانمیدونم چرا به این تستا جواب نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چندبار تاحالا تست داده؟

بدو تولد مایع تو گوشش بود گفتن مجدد تکرار کنه.. پیشه متخصص رفتم گفت لازم نیس.. تا 6ماهگی صبر کن اگر عکس العمل داشت که هیجی اگر نداشت بیارش.. که خداشکر عکس العملش بد نیس.. فرز نیستا اماخوبه. چون خیلی بازیگوش و لجبازه.. خودم دلم راضی نشد پیشه یه شنوایی سنج بردم تست گرفت گفت خوبه مشکلی ندارم.. باز تو 16 ماهگی بردم یه جا یه دیگه گفتن آفت شنوایی عمیق داره.. حالا موندم چه کنم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

همسرم شنوایی سنجه اگه میخواین شمارشو بهتون میدم باهاش صحبت کنین کدوم شهر هستین؟

مرسی... شیراز.. اگر ممکنه خودتون ازش بپرسین و جوابش بدین.. بجوم یک سالو نیم شه هشت کلمه ای هم میگه و بعضی فرمان هام و انجام میده.. اما اگر مشغول کاری یا تماشای تلوزیون باشه.. اهمیت نمیده 

همسرم الان مطبه اتفاقا ماهم شیرازیم.اگه امکانش هست عکس از تست هاش و غیره رو بزارین تا براش بفرستم

الان همراهم نیس... یه دکتر متخصص که بچم دید نگاه چشماش و حرکاتش کرد گفت این بچه سالمه.. حالا اگر میشه همین علایم که گفتم ازش سوال کنید ممنون میشم. کجا هست مطبشون؟؟ 

*همه چیز بستگی به تست شنوایی داره اون تعیین کننده وعلمی هست

بدون تست هیچ کس نمیتونه بگه مشکل داره یا نه

حالا ممکنه یه مرکز به خاطر شرایط بیمار یا محیط تست یه مقدار با دقت کافی انجام نشه که با تکرار آزمایش در یه مرکز دیگه میتوان اطمینان حاصل کرد*

چند درصد افت شنوایی داره؟؟

خیلی.... حدودا 70...80 درصد.... که من اصلا به اون جواب قانع نشدم... مگه میشه بچه کلمه بگه و اینقد افت داشته باشه.. به نظرم اینا فقط می خان یه پولی از جیب مردم بکشن.. قدیما این چیزا نبود همه چیز هم خوب بود