2777
2789
عنوان

این ماه هم مامان نشدم

102 بازدید | 11 پست

چرا خدا 

دوتا فولیکول داشتم 

چقد استرادیول خوردم

آزاد سازی زدم ۱۶ روز از آزاد سازی میگذره و بی بی چکم منفیه هی کاش حداقل پریود شدم

پشیمونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال به زودی دامنت سبز میشه گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نمیدونم به کی چنگ بزنم

ببین گلم استرس و از خودت دور کن بیخیال باش میشه 

استرس خودش باعث میشه نشه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مشکلم تنبلیه

درست میشه انشالله گلم

۳ ماه دارو میخورماز دو سال پیش طبیعی

نگران نباش انشالله باردار میشی پیازدرمانی هم امتحان کنم اینجا دیدم چند نفر نتیجه گرفتن سرچ کن میاره

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟