2777
2789

خیلی جالبه برام

همیشه وقتی به روشون میارم منو میزدید انکار میکنند و چند دقیقه بعدش کتکم میزنند برا اینکه انکارشونو قبول نکردم

🤣😂😂💔

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂وای بابای من اینجوریییییه اسی

به خودشم میگم میخندم،هروقت به روش بیاری و تعریف کنی چکار کرده کتکت میزنه که ثابت کنه تاحالا کتکت نزده

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

۲۴

کتکم میزدن الان دیگه نباید بزنن 24سالته اگر اونموقع بچه بودی دلشون میومده بزنن گذشته ولی الان ازت خجالت نمیکشن؟بزرگ شدی زشته ...چقد عجیبن... خب توئم به روشون نیار دلیلی نداره هی یادآوری کنی... بیکاری کتک واسه خودت درست میکنی؟چرا ازدواج نمیکنی بری راحت شی از این خونه؟

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
خدا نجاتمون بده

ببخشید ولی اینا کزخلن😂من عادت کردم،یکم بار روانی داره ولی خب مثل قبل عذابم نمیده

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

مگه ازدواج پفکه برم بخرمشخب باید یکی از من خوشش بیاد

نه عزیزم پفک نیست...ولی میتونی شرایطش رو بوجود بیاری با بیشتر توی اجتماع بودن با کار کردن با باشگاه رفتن باید بری تا دیده بشی...ولی اگر میدونی ممکنه فعلا شرایطش برات پیش نیاد توی رفتارهای خودت تجدیدنظر کن... مثلا میدونی فلان حرفی که میزنی باعثه عصبانی شدنشون میشه دیگه اون حرفو نزن ...خوب نیست خودتو در معرضه کتک خوردن قرار میدی... کاری که باعثه عصبی شدنشون میشه رو انجام نده...به جاش کارهای مورده علاقه و مثبته خودت رو انجام بده سرگرم کن خودتو هی جلوی چشمشون کارهای اعصاب خردکن نکن... وقتی شرایطت سخته باید خیلی حواست رو جمع کنی که آسیب نبینی... وگرنه هم جسمی هم روحی واقعا اذیت میشی...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
نه عزیزم پفک نیست...ولی میتونی شرایطش رو بوجود بیاری با بیشتر توی اجتماع بودن با کار کردن با باشگاه ...

ببین خیلی تو اجتماعم و اتفاقا پیشنهادم داشتم ولی همشون س ک س میخواستن و مجبور شدم عقب بکشم

سنتی ها و خاستگاراهم که مادراشون یا خودشون یا از قیافم ایراد میگیرن یا وضع مالیم و اصلا نمیزارن اهلاق و رفتارمو بهشون نشون بدم