2777
2789
عنوان

چرا من اینطوری ام واقعاً

71 بازدید | 10 پست

تو اینستا پست گذاشته بودن از یه بچه کبوترش مرده بود بعد با یه بغض خاصی میگفت کبوترم مرد بعد دراز کشید کنار کبوترش 

بعد از وقتی دیدم حالم بده 😢

کلاً روحیه داغونی دارم فقط این نیست این یک موردشه 🤦🏻‍♀️

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضعیفی عزیزم روحیه ات حساسه قوی باش

دردم همینه که قوی بشو نیست روحیه من روز به روز بیشتر ریده میشه توش 

افسردگی نداری احیانا

چرا افسردگی حاد 

زیر نظر دکترم منتها یه مدته فاصله افتاده و نتونستم برم 

خب دیگه برا همینه با هرچیز کوچیکی گریه می کنی

تقی به توقی میخوره من انقدر حالم بد میشه زار میزنم 

دارو مصرف می کنید؟

آره ولی چند وقته نتونستم برم داروهام هم تموم شده 

دکترم رو هم میخوام عوض کنم دنبال دکترم