2777
2789
عنوان

زن دوم گرفتن

403 بازدید | 23 پست

خانوما برای اینکه یک مرد در ایران زن دوم بگیره مگر قانونا به اجازه زن اول نیاز نداره ؟ پس چرا من مواردی دیدم که زن اول خبر نداشته شوهرش زن دوم گرفته ؟ از کجا باید بفهمیم کسی زن دوم داره ؟ شناسنامه رو چک کنیم ؟ اگر المثنی داشته باشن چی ؟ (مثلا بگه اولی رو گم کردم اونو به زن اولش نشون بده)

جبر جغرافیا حقیقته محضه 

اونا صیغه کردن.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید عقدشون عادی بود یا عادی ثبت میشه ؟ من نمیدونم اینو

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من دیدم ،یکی از فامیلا با شوهرش اختلاف داشت ی دوسه ماه قهر بودن ی روز خانومش اتفاقی شناسنامه شوهرشو نکا می‌کنه میبینن اسم ی زن دیگه ام داخلشه 

که دیگه هیچی بعد از چند ماه جدا میشن

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

صیغه موقت رو نمیگم صیغه دائم یا همون عقد رو میگم

تو ایران عقد دائم هم برای مرد میشه...اما زن اولش در اون صورت شامل حق طلاق میشه...وگرنه این جوری نیست نشه.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!