2777
2789
عنوان

دوستی ک ب ازدواج ختم شد

330 بازدید | 41 پست

من چرا انقد این داستانارو دوس دارمممم🙄❤️

میشه تعریف کنید؟

چندسال طول کشید و چجور اشنا شدید با مهالفتی روبرو شدین یانع!؟الان اوضاع چطوره؟؟🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما بعد ۵ ماه نامزد کردیم مجازی آشنا شده بودیم کلیم با مختلفت هر دو خانواده رو به رو شدیم

الان نه ساله باهمیم بچه هم داریم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

تعریف کنید 

راهنمایی بدید 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
ما بعد ۵ ماه نامزد کردیم مجازی آشنا شده بودیم کلیم با مختلفت هر دو خانواده رو به رو شدیمالان نه ساله ...

عزیرمممم پایدار باشین🥺چجوری راضیشون کردین

سرچی مخالفت میکردین

من با مادرشوهرم دعوام شد هر چی تو دهنم بود بهش گفتم 

بعدم اون ها با پدرم هر دو زدن رو دنده لج البته من شرایط روحیم اصلا آن موقع خوب نبود مادرم را تازه از دست داده بودم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

قصدمون از اولش ازدواج نبود همشهری بودیم توی تل آشنا شدیم ولی هم و نمیشناختیم یه سال رفت آمد کردیم باهم آشنا شدیم قشنگ بعد یه سال آشنایی خواستگاری کرد ❤️

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀