2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس هرکدوم درس هارفتید؟چکارهاکردید؟چطوربرنامه ریزی کردید؟

من شرکت نکردم ولی همکلاسیم که قبول شد درساش خیلی خوب بود هم که تیزهوشان یه پی دی اف سوال هاشو دانلود کنید متوجه یه مدل سوال هست که خارج از درسایه مدرسه 

بهتون پیشنهاد میکنم معدلتون حتما بالای ۱۹ باشه و برای سوال های هوش واستعدادش ویدئو ببینید و کتاب گاج بخرید حل کنید که با مدل سوالها آشنا بشید ان شاءالله موفق باشید

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

از بهمن شروع کردم ولی افتاد به سال کرونا هم ازمون عقب افتاد هم مدارس تعطیل شد خیلی خوندم یعنی از 6 صبح شروع میکردم تا عصر ساعت 7 بکوب میخوندم البته اینم بگم پایه ام قوی بود از صفر از بهمن شروع نکردم ولی خب جدی از اون تایم شروع کردم 

الان راضی هستید که رفتید تیزهوشان ؟

الان فارغ التحصیل شدم دانشجو هستم ولی سه سال دبیرستانم کرونا بود خیلی چیزی از مدارس تیزهوشان نفهمیدیم ولی خب تو شهر ما مدرسه خوب نیس یا باید تیزهوشان قبول شی یا نمونه بقیه مدارس نه جو خوبی داره نه به درد میخوره

برای امتحان تیزهوشان نهم به دهم بایدکلاس هاروازهشتم شروع کنن به رفتن؟

خب هرچه زودتر شروع بکنن هم تسلط شون بیشتر میشه و هم فشار کمتری به بچه ها وارد میشه

برای سال هشتم بهتره که رو درس ریاضی و علوم تمرکز بکنه و علاوه بر اون هوش هارم خوب بخونه که سال نهم فقط مرور بکنه

اینجوری از رقباشم خیلی جلو میفته

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....