2777
2789
عنوان

کیا شیرینی جات زیاد مصرف میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که کردیم شدالان حالم بد میشه شیرینی میبینم حتی طبیعی هم خیلی خیلی کمتر میخورمروزای اول شبا خواب ک ...

تاثیری داشته حذفش؟نه میگم ترکش سخته خیلی اراده میخواد

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

تو از بندگان برگزیده ی خداوندی

😅صورتم پره،بدنم لاغر دوست دارم برعکس بشه

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

چرا و کی دلت میخواد؟ مثلا بعضیا استرسی میشن میخورن

من وقتی عصبی میشم پرخوری میکنم خیلییی غذا میخورم،درکل شیرینی میل زیاد دارم

من وقتی عصبی میشم پرخوری میکنم خیلییی غذا میخورم،درکل شیرینی میل زیاد دارم

ی از اون موقعیت عصبی کننده دوری کن یا آرام بخش مصرف کن. گل گاوزبان دم کن هرروز استفاده کن. فاصله‌ی مصرف شیرینی رو کم کن. مثلا اگه هر ساعته هی بنداز هقل مثلا ی ربع ی ربع. خودت بدنتو دستت بگیر نذار اون تو رو دست بگیره

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

ی از اون موقعیت عصبی کننده دوری کن یا آرام بخش مصرف کن. گل گاوزبان دم کن هرروز استفاده کن. فاصله‌ی م ...

میدونی خیلی سخته😔منم انقد ارادم ضعیفه😑یهو ب خودم میام میبینم خیلییی غذا خوردم.مجبورم خودمو کنترل کنم

😅صورتم پره،بدنم لاغر دوست دارم برعکس بشه

منم دوست دارم بدنم لاغر بشه 

من ۱۵تا اضافه وزن دارم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
میدونی خیلی سخته😔منم انقد ارادم ضعیفه😑یهو ب خودم میام میبینم خیلییی غذا خوردم.مجبورم خودمو کنترل ک ...

آره. دله دیگه میکشه آدموووو😅 ولی اگه اون عامل رو از بین ببری عوارضش که میشه پرخوری هم برطرف می‌شه. چون آدم تو استرس یا اضطراب دیگه حواسش به چیز دیگه نمیشه باشه

منم دوست دارم بدنم لاغر بشه من ۱۵تا اضافه وزن دارم

رژیم بگیر ولی سخته من قبلا تپل بودم لاغر شدم رژیمم گرفتم خیلی سخت بوووود

آره. دله دیگه میکشه آدموووو😅 ولی اگه اون عامل رو از بین ببری عوارضش که میشه پرخوری هم برطرف می‌شه. ...

امروز کنترل بودم برا زیاده روی😅خوب پیش رفتم

امروز کنترل بودم برا زیاده روی😅خوب پیش رفتم

👏👏👏 هرروز بیا بگو. تو همین تاپیک. ولی اگه از دستت در رفت خودتو سرزنش نکن راحت باش طبیعیه😊

رژیم بگیر ولی سخته من قبلا تپل بودم لاغر شدم رژیمم گرفتم خیلی سخت بوووود

رژیم میگیرم

میتونم کلا هیچی نخورم

ولی تا شیرینی جات میبینم همه چیز را از یاد میبرم😅

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
👏👏👏 هرروز بیا بگو. تو همین تاپیک. ولی اگه از دستت در رفت خودتو سرزنش نکن راحت باش طبیعیه😊

باشه اگه زود ب زود بیام😁گاهی نمیام سایت

رژیم میگیرممیتونم کلا هیچی نخورمولی تا شیرینی جات میبینم همه چیز را از یاد میبرم😅

شیرینی همینه کلا بدن خیلی تمایل داره بهش