2777
2789

با بیشتراز پنجاه درصد خانمای این سایتم یعنی یک ذره فکر یک ذره عقل من بگم اینا داشته باشن ندارن تو خیر سرت درس خوندی سواد داری هنوزم یه مشت خرافاتو قبول دارن یه مشت چرندیات اصلا هم نمیپرسن خب من چرا اینو قبول دارم چرا اینکارو می‌کنم ذره ای تفکر نمیکنن من بازش نمیکنم چون امکان تعلیق شدنم هست خودتون بدونید منظورم چیه 

منم گاهی دود از سرم بلند میشه داریم به عصر جاهلیت برمیگردیم

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بازش میکردی تا بدونیم منظورت دقیقا چیه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

موافقم باهات ولی من بعل سالها اینجا بودن وه هزاربار بخاطر همین قضیه تعلیق ام کردن باید بگم اصن باهاشون بحث نکن و بگذر اصن مغز ندارن،ببین دلم براشون میسوزه مجبورم تو این فازها باشن و براشون سخته یهو ازون توهمات به واقعیت بیان

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻