2777
2789
عنوان

ترخداهمه بیایید نظراتتون بگین

425 بازدید | 62 پست

من به شوهرم میگم حالاچکارکنم دوست داری بمونم یاطلاق میگه هرطورخودت میخوای،مگه الان بودونبودت خیلی مهمه؟خودش بهم راهنمایی می‌کنه واسه دادگاه،اصلااااا نمیگه جدانشوو،ب نظرتون جدابشم یانه،شرایط طلاقم دارم،ترخداحرف دلتونوبگین بهم

طلاق بگیر

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم فعلا بمون.

اگه میخواد طلاق بده خودش بره درخواست بده.

یک مدت موضوع: سکوت و جدل رو از کانال استاد شجاعی، گوش کن. در روابط زوجین موثره.حداقل روزی یک صوت رو گوش کن.اصلا حال و هوای خودت عوض میشه.

بزار زمان بگذره.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

دوپسرولی خونم نزدیک خونه شوهرمه،شاغلم،پس اندازدارم

خدا حفظشون کنه

شاید شوهرت مطمئنه نمیری اینجوری می‌گه اگه حس کنه میخوای جدا شی میترسه ؟

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
خدا حفظشون کنهشاید شوهرت مطمئنه نمیری اینجوری می‌گه اگه حس کنه میخوای جدا شی میترسه ؟

ممنونم گلم نه بهش گفتم میرماااا گفت بروچرانمیری،منم داره۴۰سالم میشه میخام زندگی کنم،۶ماهه رابطه نداره