2777
2789
عنوان

😄😄😄

69 بازدید | 8 پست

تاپیک قبلیمو حذف کرد نی نی سایت

اینجور مواقع خوب حضور دارید! من چندتا سوال پزشکی فرستادم خواب تشریف داشتید بعد ۴ ماه هنوز جواب داده نشده

بابا به حای اینکارا برین ببینید اونایی که سایتو ساختن کجا تشریف بردن شما کاسه داغتر از آشها رو گذاشتن جاشون

چی بود تاپیک

ااز نی نی سايت انتقاد کردم ازینکه کلی مشکل داره و کسی هم جوابگو نیست گفتم برای خودتون و شخصیتتون ارزش قایل بشین نی نی سایتو رها کنید برید سمت برنامه هایی مثل گهواره و ... که هم قابلیتهاش بیشتره هم میتونی تاپیکتو پاک کنی اصلاح کنی عکس راحت بذاری مشاوره از دکتر بگیری و ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله همینه. بخدا مردمو مسخره کردن بهترین کار اینه که فعالیت نکنیم شاید به خودشون بیان

من خودم خییلییی کم تو تاپیکام اکثرن تاپیکا کنکور فلان .. خیلیام از سر ناچاری میان تنهان بلکه چن نفر باشن درددل کنن .. کاربرا نسبت ب قبل خییلییی کم شدن دقت کرده باشین فوقش ی صفه بره جلو هر تاپیک جز پر بازدیدا 

من خودم خییلییی کم تو تاپیکام اکثرن تاپیکا کنکور فلان .. خیلیام از سر ناچاری میان تنهان بلکه چن نفر ...

بهتر که کم شدند بفهمن مردم بلانسبت احمق نیستند

آآخه براشون اصلا مهم نیستیم من ۴ تا سوال داشتم از چندماه پیش اصلا یکی نگاه نکرده . دکترا که دیگه تو سایت نیستن. پشتیبانی جوابگو نیست نی نی یارها هم که صدبار باید صداشون کنی عکس به زور میذاری اصلاح تاپیک هم نداری حذفشم همینطور اینا توهین به مخاطبه 

فقط یه انتقاد کنی یه پست سیاسی بذاری سریع حذف میشه یعنی میتونن فعال باشن اما نمیخوان

بهتر که کم شدند بفهمن مردم بلانسبت احمق نیستندآآخه براشون اصلا مهم نیستیم من ۴ تا سوال داشتم از چندم ...

عصاب خودتو خرد نکن .. فقط جهت سرگرمی نگا کن بره .. بشینیم حرص کک کی میگزه خودمون کم درگیری داریم .. یا خییلییی کم باشیم یا جم کنیم بریم ارزش نداره بقول خودتون 🌱