2777
2789
عنوان

چند همسری

334 بازدید | 19 پست

دوستان همتون دیدین یسری مردا با پر رویی میگن که خدا گفته میتونیم ۴ تا زن بگیریم

درحالی که ایه ی قرآن گفته که تنها درصورتی ۴ زن میتونین بگیرین که بتونین عدالت رو رعایت کنین، که هیچ وقت نمیتوانید

حالا اینکه میرن چندتا چندتا میگیرن و قانونی هم هست دیگه به اسلام مربوط نیست اینا خودشونو بالاتر از خدا میبینن قطعا اولین نفرم میرن جهنم کاری ندارم

ولیی چرا خدا اینو برای زنها نگفته؟ شاید چون زنها میتونن عدالت رو رعایت کنن😁😂

ولی خدایی بیاین یذره راجع به این مسئله حرف بزنیم واقعا چندمدته ذهنم درگیر شده

مسئله ی گناه بودنش رو بذارین کنار میخوایم این رو توی عمل ببینیم، احتمال زیاد گناهه

یسری از جوامع هستن که زن سالارن توی افریقا و هند و خیلی موفقیت امیز بوده چند شوهری

نه خشونت خانگی بوده نه طلاق و تازه کل اون خانواده پولدار هم شدن به هر‌حال ۴ ۵ تا مرد کار میکنن همزمان مخصوصا توی این اقتصاد خیلی جوابه😂 توی این جوامع فامیلی بچه ها هم برای مادره

خیلی دوست دارم نظراتتونو بدونم راجع به این مسئله چون تاحالا ندیدم کسی راجع بهش حرف بزنه با اینکه با وجود این استدلال هایی که میگم خیلی منطقی بنظر میاد

فقط لطفا دعوا نکنین میخوایم منطقی بحث کنیم

ی لحظه تصور کنین گناه نیست و چند شوهری ازاده

مسئله هارو پست بعدی میذارم همین الان

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

اولین مسئله اینه که زنها چند بعدی هستن مردا تک بعدی

برای همینه بعد یک مدت کوتاهی مردا برای ما خیلیی حوصله سر بر میشن چون فقط چندتا سرگرمی و علاقه ی خاص دارن و انگار بیشتر از ی حدی نمیتونن دنبال چیزای مختلف برن

مثلا فقط باشگاه، یا فقط فوتباللل یا فقط درس

تعداد مرد چندبعدی خیلی کمه

دومین مسئله اینه که میبینیم از لحاظ عاطفی هم انگار نمیتونن مارو ساپورت کنن. ی چت یا تلفن ساده ازشون میخوای هرروز، جونشون درمیاد و خیلی اوقات به حرفات گوش نمیدن(صد البته که مرد خوب هم تک و توک هست)

سومین مسئله که از مهمتریناس بخش جنسیه که بیشتر از ی حدی وارد نمیشم، اونا ۵ دقیقه ما بیشتر از یکساعت. در همین حد کافیه خودتونم میدونین منظورم چیه

چهارمین مسئله هم اینه که عموما زنها آلفا هستن، بی احترامی رو نمیپذیرن مخصوصا از همجنس خودشون

اما مردا رو میبینم که به مادر همدیگه هم توهین میکنن ولی دوباره دوست جون جونی میشن، این رفتار کاملا نشونه ی ضعفه و ترس از تنهاییشون، حتی درست نگاه نمیکنن ببینن طرف کیه چیه با همه دوست میشن درحالی که زنا از تنهایی نمیترسن و اگه زن دیگه ای بخواد بیاد توی زندگیشون، به هیچ وجه نمیتونن تحمل کنن مگه خودشون تمایلات عجیبی داشته باشن، این درحالیه که درصد مردایی که دوست دارن رابطه ی زنشون با ی مرد دیگه رو ببینن خیلی زیاده مخصوصا توی این دهه که بیشتر هم شده و اکثر طلاقا سر فانتزی های جنسی مرده که میخواد زنش رو با ی مرد دیگه ببینه😶

اینا بماند، ما همه میگیم زندگی برای زنه، یعنی وقتی مرده با ی‌ زن دیگه دوست میشه میگیم زن دوم اوار شده رو زندگی زن اولی، اما اگه زن با مردی دوست شه هیچ کس نمیگه مرد دوم آوار شده رو زندگی مرد اولی

این جمله نشون میده که ما حتی روی رابطه هامون هم حس مالکیت داریم و درواقع اون زندگی به نام زنه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

پنجمین مسئله اینه که مردا دوست دارن برای زنا در رقابت باشن ولی زنا عموما اینشکلی نیستن مگه دیگه طرف خیلی خوب باشه مثلا شاهی چیزی باشه‌که اون بحثش جداست، ولی همونجور که میدونین مردم به زنی که با مرد پولداره دید خوبی ندارن اما ارزش یک مرد با زنی که میگیره تعیین‌ میشه

در نتیجه تصور‌کنین زن ۴ تا شوهر داشته باشه، قطع به یقین هیچ وقت طلاق بخاطر یکنواختی رابطه صورت نمیگیره چون مردا داخل ی رقابت همیشگی قرار میگیرن چیزی که ناخوداگاه دنبالشن(ولی از اونورم چون شخصیت الفا ندارن، به راحتی باهم دیگه دوست میشن)

ششمین مسئله بحث مالیه، مردی که ۴ زن بخواد بگیره باید جونش دربیاد صبح تا شب کار کنه که خرج اونا و هزارتا بچه هاشو بده برای همینه که عموما شیخای عرب که انگشت شمارن ۴ زن میگیرن یعنی عملا فقط قشر پولدار. بگیم زناهم‌کار میکنن دیگه خدایی موقع بچه دار شدن که زن نباید کار‌کنه

اما حالا برعکسشو ببینین، زنی که ۴ تا شوهر داشته باشه شوهرا هرکدوم به میزان مناسب نهایت ۶ ساعت در روز برن سرکار و باهم دیگه یک زندگی خوب میتونن بسازن با رفاه زیاد، هر بچه ای هم که اضافه شد نگران هزینه هاش نیستن و اینشکلی از هر قشری میتونن ازدواج کنن و تشکیل خانواده بدن 

ولی چیزی که الانا میبینیم این بحث الفا بودن مرداست که مرد سرور خونست. یجورایی این همه مسئولیت به مردا فشار اورده در طول تاریخ چون مردا تک بعدین، برای همینه که خیلیاشون همیشه عصبین چون زنها توقع کاری که از چندتا مرد میره رو از یک مرد دارن

این به خاطر توقع زیادی ما نیست این به خاطر اینه که ما چند بعدی هستیم و به راحتی میتونیم همه ی کار هایی‌که از یک مرد توقع داریم رو براشون انجام بدیم مثلا توجه همیشگی و پول دراوردن و درس خوندن و سرگرمی داشتن و رسیدن به کارای خونه و... رو همزمان انجام میدیم

اما مردا نمیتونن اینارو باهم اجرا کنن و برای همین فشار زیادی از لحاظ روانی بهشون وارد میشه

تاحالا فکر کردین شاید به خاطر همین اینشکلی ان که باید یک خانواده چندتا مرد داشته باشه؟

بیاین قبول کنیم اگه همزمان با چندتا مرد حرف بزنیم، بدی ها و کم کاری های هیچ کدومو نمیبینیم چون دیگه وقت نداریم، اما به راحتی کمتر از یک ماه نقص های یدونه مرد توی ارتباط گیریش رو متوجه میشیم و دلسرد میشیم ازش چون میگیم مارو دوست نداره حتما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون و دین و ایناشو خیلی اطلاع ندارم

ولی به عنوان یه زن چطور روحم قبول کنه عاطفمو تقسیم کنم بین چند مرد؟ من فقط میتونم تمام و کمال برای یک نفر باشم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

این همه رو چه زود تایپ مردی مهلت میدادی بخونیم

از قبل تایپ کردم😂😂

خیلی رو مخم بوددد چند روز