2777
2789
عنوان

بین این دوتا کدوم و انتخاب میکنید

140 بازدید | 8 پست

من از بچگی تا این چندوقت اخیر همیشه وقتی قرار بود عروسی یا مهمونی جایی بریم و حتی خرید لباسم همممممیشه تابع سلیقه مامانم بودم و بیشتر دلیلش این بود خیلی به لباس و تیپ اهمیت نمیدادم وبا این هر جا میرفتیم میگفتن واو لباستو از کجا خریدی و اینا ولی راستش این اواخر حس کردم سلیقه من با مامانم یکی نیست خییییلی دلم میخواست یبار هم شدن با سلیقه و علاقه خودم لباس بخرم و برم مهمونی و این کار و کردم با این که خودم عاشق تیپم شده بودم کیف میکردم ولی اون قدر که از سلیقه مامانم تعریف می‌کردن از این نکردن با اینکه تو خیال خودم حتی فکر میکردم خیلی باحال تر هم شدم همچنین شده بریم مغازه مامانم یه مدل و رنگ و انتخاب کنه ولی من دلم پیش یکی دیگه باشه که یبار ریسک کردم گفتم به مامانم بعد همون لحظه یه خریدار دیگه برگشت گفت برای خونه میخری دیگههه!؟ با اینکه برای بیرون میخواستم حس کردم سلیقم گند هست انگار🥺😢🤣🤣ولی میدونید من حرف بقیه به کتفم نیست اما شما با این شرایط همون با سلیقه مامان پیش میرفتین یا خودتون!؟

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

سلیقتو عوض کن خب من شخصا میخوام خوشگلتر دیده بشم و اگه سلیقه مادرم تو زیبا تر شدنم ناثیری داشته باشه سلیقه مامانم انتخاب منه 

ولیمادرت که نمیتونه تا آخر عمر برات لباس انتخاب کنه معیارت برای لباس خریدن رو عوض کن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

منم سلیقه مامانم از خودم بهتره

مثلا یه لباس یا مانتو رو تن مانکن و...میبینم که خوشگله میخرمش ولی بعد میبینم چه رو تن زشته 

اما مامانم مثلا یه لباس انتخاب میکنه که اولش میگی زیاد خوب نیست ولی بعد که میپوشی پرو میکنی میبینی چه قشنگه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقتو عوض کن خب من شخصا میخوام خوشگلتر دیده بشم و اگه سلیقه مادرم تو زیبا تر شدنم ناثیری داشته باشه ...

آخه بد نیست مثلا همون که گفتم خودم تیپ زدم یه دامن زرشکی از اینا که مد شده بلندن با یه پیرهن استخوانی عروسکی که موهامو بافت ساده زدم بتیه پاپیون بستم یه ارایش صورتی ملیح کردم واقعا خودم عاشق تیپم شدم اما نه که تشنه تعریف باشم ولی چون بار اول بود خودم با سلیقم جایی رفته بودم یکم انتظار بالایی داشتم😂

منم سلیقه مامانم از خودم بهترهمثلا یه لباس یا مانتو رو تن مانکن و...میبینم که خوشگله میخرمش ولی بعد ...

دقیقا فکر کنم همون قضیه باتجربگی هست 😢😂

فکر کنم تو ساده پسندی و مامانت تجملاتی دوست داره

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اولا نسبت به سلیقه مامانت ، جبهه نگیر، یعنی بسنج و مشورت کن. تصمیم نهایی بگیربعدشم مهم اینکه با ظاهر ...

نه جبهه نمیگیرم ولی اصلا سلیقه مامانم باب میل من نیست تو روش نگفتم و حتی تا این موضوع اخر که گفتم همممییشه انتخاب لباسامو به عهده اون میزاشتم ولی خوب خودم حس خوبی به اون لباس ها نداشتم با اینکه اکثرا تعریف میکردن😕