2777
2789
عنوان

قرص پروژسترون

287 بازدید | 24 پست

من پریودم 7روزه عقب افتاده دکتر زنان بهم آمپول پروژسترون داده قبلا به جاش قرص داده بود الان می تونم برم از داروخونه قرصشو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟ 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

آمپول بزن  قرص چیه بابا

من ۲تا آمپول زدم  فرداش پریود شدم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از امپول می ترسم!!!!

آره منم 🤣🤣

مث س.گ میترسم نه مث آدم 🤣🤣

آمپول شاید کلا سه چهار بار توعمرم زدم از مجبوری

خب پریودت همیشه دیر میشه ؟

اصلا چرا واجب بود   بضی وقتا دیر شدنش طبیعیه

براهمه اتفاق میفته

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

آره منم 🤣🤣مث س.گ میترسم نه مث آدم 🤣🤣آمپول شاید کلا سه چهار بار توعمرم زدم از مجبوریخب پریودت همی ...

نه عزیزم همیشه دیر نمیشه. بعضا این طور میشه. فکر کنم به خاطر تغییرات فصل باشه چون هر سال خرداد  و آذر بدنم به هم می ریزه و این جور میشم. 

سلام عزیزممم

ان شاءالله با توکل به خدای آسمون و ستاره حالت عالی باشه

گلم دیدم درباره وکالت نظر دادی

خواستم ببینم خودت وکیلی؟

از شغلت و درامدت راضی ای؟میشه لطفا حدود درامدتو بگی گلم؟ 

من ان شاءالله میخوام وارد این رشته بشم

ولی خیلی دلسردم میکنن

میگن این رشته برای کسایی که خداشناس هستن و پیامبر اکرم(ص)رو قبول دارن و میخوان پول حلال داشته باشن این رشته پول کمی توشه و فقط اون کسایی که حرام و حلال براشون مهم نیست پول زیادی به جیب میزنن ایاااا واقعااااا این حرفشون درستهههه!؟من وکیل میشم که با عدالت و بر اساس دین مبین اسلام دفاع کنم و درامدم حلال باشه،یعنی مم نمیتونم درآمد خوبی از وکالت داشته باشممم؟!

ممنون میشم سوالاتمو جواب بدی گلم خدا خیرت بده

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻

سلام عزیزمممان شاءالله با توکل به خدای آسمون و ستاره حالت عالی باشهگلم دیدم درباره وکالت نظر دادیخوا ...

سلام. وقت بخیر دوست عزیز. تشکر از دعای خوبت. وکیل هستم. خیلی راضی هستم و شکر گزار. با قدرت وارد بشین. نمی دونم این قضیه چیه خیلیا بد این شغل و می گن و خیلی تبلیغات منفی هست. عزیزم پول و رزق و روزی دست خداست و این شغل ها بهانه هست که احسان خدا پنهان بمونه. برای منزلت وکیل همین کافیه که کلمه ی وکیل 24 بار در قرآن آمده. همه چی بستگی به خودت داره که رزق حلال داشته باشی یانه. تو این حرفه هم مثل بقیه هم دزد هست و هم انسان‌هایی که واقعا خدمت می کنن مثل پزشکا. تهعد وکیل تهعد به وسیله هست نه نتیجه. مثل پزشک جراحی میکنه ممکنه بیمار زنده بمونه یا نه. شما هم ممکنه دادگاه و ببری یا نتونی رای بگیری. ولی داخل بشی خودت تشخیص می دی که نباید این پرونده رو بگیری چون احقاق حق نمیشه. اتفاقا توی شغلی که دزد زیاد باشه شما درست کار کنی زود مشهور میشی و مردم قدرت تشخیص دارن و بهت اعتماد می کنن. بله خدا هم کمکت میکنه با آدم هایی آشنا میشی که در مسیر درست هستن و بهت کمک می کنن. مطمئن باش فقط با راستی و درستی می تونی به درآمد خوب برسی با دوز و کلک شاید مدت کمی به ظاهر موفق بشی ولی در آخر بازنده خواهی بود. من مطمئنم شما موفق میشین. 

ببخشید علائم کمبود پروژسترون چیه؟

درد قاعدگی هم دارید و پریود نمیشید؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

ببخشید علائم کمبود پروژسترون چیه؟درد قاعدگی هم دارید و پریود نمیشید؟

نوسانات خلقی. استرس و اضطراب. پریود نامنظم و دردناک. بله درد شکم و کمر دارم. 

نوسانات خلقی. استرس و اضطراب. پریود نامنظم و دردناک. بله درد شکم و کمر دارم.

من این ماه آمپول آزاد سازی زدم 

همیشه هم پریودم عقب میفته 

الانم عقب افتاده از اول تاخیرم درد پریود دارم تا الان میاد و میره ولی پریود نمیشم 

به نظرتون پروژسترونم کمه یا باردارم؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

من این ماه آمپول آزاد سازی زدم همیشه هم پریودم عقب میفته الانم عقب افتاده از اول تاخیرم درد پریود دا ...

نمی شه گفت. به نظرم پروژسترون کمه. یه اپلیکیشنی هست اونو نصب کن خیلی کمک میکنه تا زود تنظیم بشه و آزاد سازی خوب عمل کنه دقیق باشه. 

سلام. وقت بخیر دوست عزیز. تشکر از دعای خوبت. وکیل هستم. خیلی راضی هستم و شکر گزار. با قدرت وارد بشین ...

ممنونم عزیزدلم خدا خیرت بده

دقیقا داخل قرآن قشنگمونم اومده😍🥹

ان شاءالله هرچی از خدا میخوای بهت بده گل من

فقط عزیزم شما آدم مومن و خوبی هستی کاملل مشخصه

میشه لطفا اگه برات مقدوره بگی خودت که با راستی و درستی داری کار میکنی دقیقا حدود حقوقت چقده؟و تو یک ماه مثلا چندتا پرونده داری؟

واقعا اگع جواب بدی ممنونت میشم گلم خدا خیرت بده

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻