ولی از تنها کسی ک خوشم میاد طنازه و تنها کسی ک متنفرم نگاار خیلی بدجنس و دورو هس یجورایی داره همه پسرارو برای خودش میکنه بعد میزنه زیر گریه ک ن فلان😐💔
شما نظرتون چیه
تـوعَمیقتَرینوابَستگیِمَنـی «m»:) کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵قراره تموم تلاشمونو بکنیم که بـهم برسیـم برای بهم رسیـدنمون ی صلوات بفرستید😌💙میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮💨😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خیلی برنامه چرتیه ولی نمیدونم چرا هر شب منتظرم قسمت جدیدش بیاد برم ببینم😐 (البته جاهایی که امیرحسین میحرفه یا اون ماهرخ و میلاد نشستن با هم حرف میزنن رو میزنم جلو)
بیشتر از طناز ، دعواهای نگار و چرت و پرت گفتنای علی و بحثاشون خوشم میاد و خندهم میگیره
💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ ☯️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
طناز خیلی دوست داشتنیهنگار رو دیدی میخواد حرف بزنه هی مکث میکنه انگار دنبال کلمه میگرده که لفظ قلم ح ...
همون قسمت اول خودش گفت میخام بقیه پسراروهم ببینم ولی بعدش دور بر شاهین و علی میپلیکید
تـوعَمیقتَرینوابَستگیِمَنـی «m»:) کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵قراره تموم تلاشمونو بکنیم که بـهم برسیـم برای بهم رسیـدنمون ی صلوات بفرستید😌💙میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮💨😂
خیلی برنامه چرتیه ولی نمیدونم چرا هر شب منتظرم قسمت جدیدش بیاد برم ببینم😐 (البته جاهایی که امیرحسین ...
پس تنها نیسم در این مورد😂