2777
2789
عنوان

اقا عشق ابدی دوستااا بیان

161 بازدید | 14 پست

با اینکه آبکی هست

ولی از تنها کسی ک خوشم میاد طنازه و تنها کسی ک متنفرم نگاار خیلی بدجنس و دورو هس یجورایی داره همه پسرارو برای خودش میکنه بعد میزنه زیر گریه ک ن فلان😐💔

شما نظرتون چیه

تـو‌عَمیق‌تَرین‌وابَستگیِ‌مَنـی «m»:) کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵قراره تموم تلاشمونو بکنیم که بـهم برسیـم برای بهم رسیـدنمون ی صلوات بفرستید😌💙میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮‍💨😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندیدمش فقط تیکه هاشو تو اینستا دیدم 

بنظرم اینا همه سناریو هستن از قبل برنامه ریزی شدن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من فکر میکردم هیچی مثل بلایند دیت نمیتونه برینه تو فرهنگ و روابط و ...

تا اینکه عشق ابدی اومد 

واقعاً متنفرم ازش 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

خیلی برنامه چرتیه ولی نمیدونم چرا هر شب منتظرم قسمت جدیدش بیاد برم ببینم😐 (البته جاهایی که امیرحسین میحرفه یا اون ماهرخ و میلاد نشستن با هم حرف میزنن رو میزنم جلو)

بیشتر از طناز ، دعواهای نگار و چرت و پرت گفتنای علی و بحثاشون خوشم میاد و خنده‌‌م میگیره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

طناز خیلی دوست داشتنیهنگار رو دیدی میخواد حرف بزنه هی مکث میکنه انگار دنبال کلمه میگرده که لفظ قلم ح ...

همون قسمت اول خودش گفت میخام بقیه پسراروهم ببینم ولی بعدش دور بر شاهین و علی میپلیکید

تـو‌عَمیق‌تَرین‌وابَستگیِ‌مَنـی «m»:) کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵قراره تموم تلاشمونو بکنیم که بـهم برسیـم برای بهم رسیـدنمون ی صلوات بفرستید😌💙میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮‍💨😂

طناز خیلی دوست داشتنیهنگار رو دیدی میخواد حرف بزنه هی مکث میکنه انگار دنبال کلمه میگرده که لفظ قلم ح ...

اصلا از حرف زدنش خوشم نمیاد

میخواد ادای باکلاس ها رو در بیاره اما اصلا نمیتونه

خیلی برنامه چرتیه ولی نمیدونم چرا هر شب منتظرم قسمت جدیدش بیاد برم ببینم😐 (البته جاهایی که امیرحسین ...

پس تنها نیسم در این مورد😂

من ندیدمش فقط تیکه هاشو تو اینستا دیدم بنظرم اینا همه سناریو هستن از قبل برنامه ریزی شدن

درست حدس زدی

طناز خیلی میچسبه به شاهین خوشم نمیاد ازش ماهرخ واقعا باشعوره به نظرم از علی و امیرم متنفرم به حصوص ا ...

من حوصله ماهرخ رو ندارم

میلاد انگار تو رودربایستی گیر کرده نشسته به حرفهاش گوش میده.

نسبت به بقیشون عاقل تره اما آدم سرگرم کننده‌ای نیست، بعد از مدتی آدم ازش خسته میشه