من تقریبا ۱۲ روز پیش با نامزدم... عقدم..سر یه موضوع دعوامون شد از اون روز تا الان ۱ بار فقط همو دیدیم...دیشب قرار بود بیاد پیشم دیر کرد تماس گرفتم باهاش گفت دارم میام ولی بعدش هرچی زنگش زدم جواب نداد...الان زنگ زدم میگم چرا دیشب جوابمو ندادی میگه گوشیم خاموش شد میگم روشن بود گوشیت میگه فکر نمیکنم باید توضیح بدم...رفتارش اصلا به هیچ عنوان اینجور نبود از بعداز دعوامون اینجور شد...الان سرکار بود خداحافظی کرد گفتم دارم صحبت میکنم بزار حرفمو تموم کنم بعد خداحافظی کن میگه همین کارا میکنی شب میشه دیگه جوابت رو نمیدم🥲گناه من چیه نمیدونم چه رفتاری درسته چه رفتاری غلط...از این که بگین زنگ زد پیام داد جوابش رو ندین یک هفته امتحان کردم هیچ جوابی نگرفتم 🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلخوریه بهم گفت طلاقت میدم بهش گفتم اگه قصد همچین کاری نداری جالب نیست رو زبون بیاری منم رفتم محل کارش حلقه رو پس دادم البته کسی نبود جز خودم مامانم برادرش الان برای من شاخ شده که چرا اومدی محل کارم