من چون جدا شدم و سرپرست دخترم هستم،کمیته امداد گفته بیا مسکن ملی ثبت نام کن ۲۰۰ خودشون میدن،۲۰۰من بدم،۱۰۰وام ۴درصد میدن،۳۵۰وام ۱۷ ساله مال خود بنیاد مسکن،حالا این بهتره یا ۴۰۰ ت وام ودیعه مسکن ۴درصد ده ساله،که سودش کمه و اقساط ش هم کمه،گفته فقط یه دونه رو میتونی انتخاب کنی
اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
قسطش هم ماهی حدودا ۴ میفته. البته اگه کارمزد هرسال رو قسط اول برندارن و توی اقساط پخش بشه،چون کارمزد سال اولش ۱۶ میلیون هست و سال دوم ۱۳ میلیون و...
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
مگه وام رو برای مسکن ملی بهت نمیدن؟ یعنی ۴۰۰ میلیون برای مسکن ملی نیست؟
خب برو مسکن رو ثبت نام کن، صاحبخونه بشی حتی اگه جاش خوب نباشه بهتر از اجاره نشینی هست، مخصوصاً که اجاره ها وپول رهن هرسال زیادتر میشه
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
کلا زمین های مسکن ملی جاهای پرت هست ولی بعد از ی مدت که خونه ها ساخته بشن آباد میشن و با ارزش، دنبالش باش اگر دیدی از پسش بر نمیای میتونی امتیازش با قیمت بالاتر بفروشی.
No joys on earth bring greater pleasure than a little boy to love and treasure🥰