2777
2789
عنوان

اقتصاد دان ها بیاین مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 26 پست

دومی به نظرم

چون لازم نیست طلا بفروشی

قسطش هم ماهی حدودا ۴ میفته. البته اگه کارمزد هرسال رو قسط اول برندارن و توی اقساط پخش بشه،چون کارمزد سال اولش ۱۶ میلیون هست و سال دوم ۱۳ میلیون و...

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

200همینجوری بهت میدن اولی بهتره

میگم امسال این وام رو بگیرم سال بعد خونه ثبت نام کنم،در صورتی که شوهر نکنم بهم میدن سال بعد

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
ماشین به چه دردت میخوره وقتی خونه نداشته باشی سال به سال اجاره ها میره بالا مجبوری هی بری خارج شهرتر

راس میگی خوب،ای کاش دو تاش رو بهم میدادن،وامش واقعا مفته

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
خب خونه نمیخوای؟من میگم خونه واجب تره از ماشین

چرا اتفاقا خیلی دوست دارم خونه دار شم

مگه وام رو برای مسکن ملی بهت نمیدن؟ یعنی ۴۰۰ میلیون برای مسکن ملی نیست؟

خب برو مسکن رو ثبت نام کن، صاحبخونه بشی حتی اگه جاش خوب نباشه بهتر از اجاره نشینی هست، مخصوصاً که اجاره ها وپول رهن هرسال زیادتر میشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
دومی به نظرمچون لازم نیست طلا بفروشیقسطش هم ماهی حدودا ۴ میفته. البته اگه کارمزد هرسال رو قسط اول بر ...

اینم هست،مخصوصا اینکه طلا اومده پایین،بفروشم ضرر میکنم و شاید سال بعد بتونم خونه ثبت نام کنم اگه شوهر نکنم بهم میدن

مگه وام رو برای مسکن ملی بهت نمیدن؟ یعنی ۴۰۰ میلیون برای مسکن ملی نیست؟خب برو مسکن رو ثبت نام کن، صا ...

وام ۴۰۰،وام ودیعه مسکن هست،برای اجاره نشین ها

آخه جاش خوب نیست

کلا زمین های مسکن ملی جاهای پرت هست ولی بعد از ی مدت که خونه ها ساخته بشن آباد میشن و با ارزش، دنبالش باش اگر دیدی از پسش بر نمیای میتونی امتیازش با قیمت بالاتر بفروشی. 

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰