2777
2789
عنوان

چرا مهمونا هنوز خوابنننننن😭😂

281 بازدید | 10 پست

دارم از گرسنگی میمیرم ۵ بیدار شدم نامحسوس یکی دو بار رفتم لقمه پنیر گرفتم خوردم

رفتم چایی درست کردم نون داغ کردم ولی حتی با سرو صدای کتری برقی و ..... بیدار نشدن،مامانمم اومد گفت بیا برو بگیر بخواب حرف نزن تا بیدار بشن چکار بدبختا داری😂آقا اصن بمن چه با صدای خر و پف شوهر دختر عمم بیدار شدم بعد چون آقا خوابه من نباید چیزی بخورم و سر و صدا کنممممم

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو شرایط توام 

البته پاشدم یه دور صبونه خوردم من ،والا شکم گشنه که مهمونی نمیفهمه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
چه موقعیت سختیه😁 شاید مسافر راه دور بودن خستن

یک ساعت فاصله داریم

وای نهههه نمیخوام دارم میمیرم😂تازه ناهارم باید من درست کنم خدایا اینا کی بیدار میشن 

منم تو شرایط توام البته پاشدم یه دور صبونه خوردم من ،والا شکم گشنه که مهمونی نمیفهمه

😂😂😂😂

من به امید اینکه باصدای فر و کتری بیدار شن رفتم تو آشپزخونه ولی خر و پف بیشتر شد