2777
2789
اگه مرد خیانت کنه چی زن بابد اختیار داشته باشه شما میگین ی زن تحصیلات کار نداشته باشه

عزیزم شما که تصمیمتو گرفتی هدفتم تو ذهنت داری چرا جنگ میکنی با بقیه میگی نظر من درسته ؟

خب کارتو بکن تصمیمتو بگیر کسی که بهت زور نمیگه هر کاری با هر تفکراتی میخوای داشته باش دیر هم ازدواج بکن یا اصلا نکن خودت تصمیم بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومم نیست خواهر شما بالای 25 هم عقلش کامل بشه

یعنی خواهر ۵ سال ما نتونستیم اینو سر عقل بیاریم ، حق با شماست ۵۰ سال هم بگذره این بشر عاقل نمیشه.

میگم خواهر من دلت به حال خودت بسوزه،داری خودتو حروم میکنی،میخوای برگردی تو روستا با یه بابای معتاد چیکار کنی؟ خودت طلاق گرفته،مامانت طلاق گرفته،نصف زنای فامیل مادریت طلاق گرفته،بابات معتاد، دیگه سگ میاد سراغت آخه؟ تو اگه عقل داشتی زندگی الانتو به اینجا نمی رسوندی. ۱۰ تا شوهرم کنی باز کارت به طلاق میکشه.

ببین یعنی از دوست و آشنا و فامیل و همه ی اونایی طلاق گرفتند و ... یک نفر نمیگه حق با اینه.میگند بی عقل و قدرنشناسه. زن داییم خودش اینو واسه پسرش پسند کرد ، چندین سال با خواهرشوهرش رفیق صمیمی بودند،جاشون خونه ی داییم بود،داییم و زنداییم مثل دختر شون دوستش داشتند، از همون روز عقد با اولین نفری که بد شد همین زن دایی فلک زده ام بود. انقدر آدم نفهم؟

ببخشید انقدر دلم پره که خدا میدونه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
ولی متاسفانه کودک همسری زیاد شده

بله قبول دارم.اشتباهه

من نمیدونم شما تو چه سنی ازدواج کردی ولی گیریم به هر دلیلی اشتباه کردی، آیا باید اشتباهت رو سعی کنی درست کنی یا بدتر گند بزنی تو زندگیت؟

تو میدونی بعد طلاق داری از چاله در میای میوفتی تو چاه ، علاوه بر اینکه خودت بدبخت میشی، بقیه ی خواهر و برادراتم بدبخت میکنی.اینجوری بازم خواهرت یه شانسی واسه ازدواج موفق داره ولی بعد از طلاق تو عملا دو تا تون نابود میشید همچنین اگه خواهر و برادر دیگه ای داشته باشین. مامان و بابات کمر شون میشکنه ، دشمن شاد میشی. شوهرت که داره خرجت رو میده ، احترامت رو داره، حتی علنا هم کاری نمیکنه که بفهمی. بزار اگه ویار زن هرزه کرده ، ویارش برطرف بشه.گور بابای جفت شون ، تو خودتو بدبخت نکن.نیا خودتو حروم نکن. اون خودش میدونه زنه هرزه ست واسه خالی کردن هوس و ... میخوادش.گور بابای جفت شون. تو عین خانوم زندگیتو کن ، مسافرتت رو برو ، پول واسه خودت پس انداز کن ، دیدی وقیح شد ، اذیت شدی اون موقع فکر طلاق رو کن نه الان

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
ما الان رغبت نداریم چون خیری ندیدم از هر ده ازدواج ۹ تاش طلاقه نمیخایم از پیامبر باشیم چکار کنیم الا ...

عزیز دلم

متاسفانه طلاقها بیشتر به خاطر نبودن مهارت همسرداریه

شما کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره

دوره ی همسرداری آقایان و خانومها داره 

کانال تجربه هاشو که رایگانه مطالعه کنی متوجه صحت حرفم میشی

ازدواج خیلی شیرین و خوبه میشی خانوم خونت 

مدیر خونت. فقط با آگاهی ازدواج کن وتوکلت به خدا باشه 

البته هدف از ازدواج خوش بودن نیست 

باید با تحمل رنجها انسان به کمال برسه تا لایق بهشت بشه 

مثل ورزشکارانی که کلی عذاب میکشن تا مدال بیارن

عزیز دلممتاسفانه طلاقها بیشتر به خاطر نبودن مهارت همسرداریهشما کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو ...

من خودم‌مشاورم مهارت همسر داری رو اقایون هم باید بفهمن چون استحکام ی زندگی بایک مرده در اصل

من خودم‌مشاورم مهارت همسر داری رو اقایون هم باید بفهمن چون استحکام ی زندگی بایک مرده در اصل

عرض کردم همسرداری خانومها و آقایون

خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم دوره های این کانال که خیلی مفید و مبلغ ناچیزی دارن مطالعه کنید 

حتما کمک زیادی بهتون میکنه چون بر اساس روایات و آیاته وبا فطرت انسان منطبقه 

موفق باشید

بله قبول دارم.اشتباههمن نمیدونم شما تو چه سنی ازدواج کردی ولی گیریم به هر دلیلی اشتباه کردی، آیا بای ...

من خودم ی نامزدی  کوچیک کردم

امیدوارم این جیزایی  که گفتی نصیب من نشه 

اگر اصرار مامانم نبود نمبکردم همونم

شما خودتون دخترتون ت بچگی شوهر میدین

دخترم عاقل باشه، خواستگار با اصالت و شرایط عالی که محدودش نکنه، چرا که نه

به پسرم گفتم درآمد داشته باشی و یه سری رفتارها تو وجودت تثبیت باشه، هر زمان بخوای 16سال به بعد ازدواج کن

من نمی‌دونم چرا گند و کثافت پارتنر و رابطه و ....برای همه عادیه تو هر سنی، به ازدواج که میرسه و اسم یه کار شاد و پاک میاد همه آتیش میگیرن

دخترم عاقل باشه، خواستگار با اصالت و شرایط عالی که محدودش نکنه، چرا که نهبه پسرم گفتم درآمد داشته با ...

من موندم چقدر  شبیه مامانم فکر میکنی 

اگه به اصرار  اون نبود نامزدی نمیکردم

من دختر عمم ۲۷ سالگی با ی دکتر پولدار ازدواج  کرد

خیلی خوشبخته