2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر شغل و کار داشته باشه؟ 🤔وظيفه ی مرده که خرج زن و بچشو بده زن به اندازه‌ی کافی خسته میشه فک کن س ...

اگه مرد خیانت کنه 

چی زن بابد اختیار  داشته باشه 

شما میگین ی زن تحصیلات کار نداشته باشه

یعنی داغ دلم تازه ست.خواهر ۲۲ ساله ام ، جوری احمقه ، جوری مغرور و خامه ، انقدر دیوانه و کله شقه که حد نداره

الانم در حال طلاقه ، مقصر اصلیش هم خودشه با رفتارا و کاراش

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
حتما که ضربه میزنهکلا متعدد از هر چیزی شکننده ست و زجر آور

پس چرا افراد دوستی متعدد را بهتر از  ازدواج متعدد میدونند؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ولی متاسفانه کودک همسری زیاد شده

جامعه ی عقب مونده همینه دیگه‌.بچه رو شوهر میدن که آخرش تو ۲۲ ۳ سالگی و بعضا کمتر تو دادگاه خانواده درگیر طلاق بشه.

سر چی؟ اینکه شوهرم چرا تولدم سوپرایزم نکرد ، چرا نزد تو دهن مامانش ،میخوام طلاق بگیرم چون از مامان و باباش متنفرم،بعد ۵ سال دعوا میگه چرا نیومدند دنبالم.

ریده تو زندگیش ،هنوزم متوقعه.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
الان کدوم پسری ک سرش ب تنش میارزه مثلا دکتره ی نهندس خفنه ی وکیله ی ....انتخابش دخترای کم سنه اینا ا ...

دقیقا درست میگی.منم ندیدم یه دکتر مثلا بگه دختر کم سن میخوام برا ازدواج.ملاک اینا چیزایی خیلی فراتر از سنه.ولی متاسفانه این پسرای بچه سال یا هیچی ندار ک کلی هم اعتماد ب نفس الکی دارن دنبال دختر کم سنن ک خودشون تربیتش کنن یا هی پشت هم براشون بچه بیاره

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

عزیزم بعد از ازدواج با دوتا بچه تو یه دانشگاه خوب لیسانس حقوقم رو گرفتم با کمک همسر عزیز تر از جانما ...

همه مثل شوهر شما ندارن ک این اجازه رو بده بهشون. دیشب تو همین سایت ی تاپیک دیدم ک خانوم گفته بودن اول مستقل بشید بعد ازدواج کنید و ب این امید نباشید ک شوهرتون بعد ازدواج میزاره ب جایگاه اجتماعی خوبی برسید و تجربیات شون رو گفته بودن

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

پس چرا افراد دوستی متعدد را بهتر از ازدواج متعدد میدونند؟

باید از خودشون بپرسی

ولی من معتقدم چون تو دوستی تعهدی نیست و میشه در کنارش هر غلطی کرد

و پاک نبود

اما در ازدواج به خانواده و همسرت متعهدی و خیلی از چارچوب ها رو باید رعایت کنی

کسانی که روح سیری ناپذیری دارن نمیتونن تو این چهارچوب بمونن