2777
2789

دختر عمم اینجاست که با هم خیلی خوبیم و صمیمی البته اینم بگم از مامانم بزرگتره و بهش میگم عمه،ولی بابام آدم عصبی هستش سریع ضایع میکنه ادمو،و بد اخلاقه صبور نیست من چند روز پیش نیاز داشتم ی قرار مهم بود که لباس نداشتم اصلا باید میگرفتم ۱ و خورده ای شد داد زد سرم کلی فقط حفظ ظاهر کردم،الان من هفته دیگه پنجشنبه مراسم سالگرد داییمه شهرستان نمیشه لباسای مشکی ک دارم رو بپوشم،قرار بود با دختر عمم اینا بریم مرکز خرید و من احتمالا بخوام ی کت و شلوار مشکی یا حالا یه لباس مشکی که مناسب باشه بگیرم 

بابامم هست مثل چییییی میترسم بابام جلو اونا یه چیزی بگه 

مجبورم هم امروز بگیرم چون فردا یا پس فردا احتمالا بریم شهرستان🫠

چکار کنم؟از قبل به مامانم بگم بهش بگه خودتو کنترل کن؟

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

اگه قرار نیست اون پولشو بده اصلا نیازی نیست بفهمه چی خریدی و چرا خریدی

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

اگه قرار نیست اون پولشو بده اصلا نیازی نیست بفهمه چی خریدی و چرا خریدی

خب مشکل اینجاست اون قراره هزینه بکنه و مشکل مالی هم نداریم ولی خوب اعصابه دیگه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چجوری میگی دختران رهبر متولد میشن

توی خانواده پدریم نه 

ولی مادری چرا 

و این یه اصطلاح هستش برای ماها ک رهبر دسته رقصمون اکثر وقتا خانومه 

من خودمو دختر خانواده مادری میدونم ولی پدری نه 

حتی محبت و هزینه هایی که پدربزرگ مادری برام میکنه بابای خودمم این کارا رو نمیکنه

خب مشکل اینجاست اون قراره هزینه بکنه و مشکل مالی هم نداریم ولی خوب اعصابه دیگه....

خو ببین فکر کنم شما مبلغ ماهیانه ی ثابت نمیگیری 

اگه جوری بتونی این قانون بذاری خیلی بهتره 

هرماه یه مبلغ بهت بده اونوقت نمیتونه حساب پس بگیره 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

خو ببین فکر کنم شما مبلغ ماهیانه ی ثابت نمیگیری اگه جوری بتونی این قانون بذاری خیلی بهتره هرماه یه م ...

بازم مشکل اینجاست که من ۲ سال تمامه دارم بهش میگم عمل نمیکنه😵‍💫

دیگه زبونم مو دراورد 

بازم مشکل اینجاست که من ۲ سال تمامه دارم بهش میگم عمل نمیکنه😵‍💫دیگه زبونم مو دراورد

کاش بتونی خودت بری سرکار .بابای منم اینطور بود .فکر میکرد فقط شکممون سیر باشه کافیه . تا نمیگفتیم پول نمیداد .میگفتیم هم به زور میداد . دیگه منم دیدم اینجوریه رفتم سرکار .

کاش بتونی خودت بری سرکار .بابای منم اینطور بود .فکر میکرد فقط شکممون سیر باشه کافیه . تا نمیگفتیم پو ...

همین الان هم بخوام میتونم برم سرکار ولی بابام میشه مدیرم 

بابام مدیر اون مجموعه ای هست که من اونجا میتونم کار کنم و اوضاع حتی بدترم میشه🤦🏻‍♀

همین الان هم بخوام میتونم برم سرکار ولی بابام میشه مدیرم بابام مدیر اون مجموعه ای هست که من اونجا می ...

خوب از این وضعیت الانت ک خیلی بهتره ‌ . حداقل  اونوقت مجبوره حق و حقوقتو بده . چون قرارداد داری 

مگه جای دیگه نمیشه بری سرکار ؟

خوب از این وضعیت الانت ک خیلی بهتره ‌ . حداقل اونوقت مجبوره حق و حقوقتو بده . چون قرارداد داری مگه ...

جای دیگه فقط شهرستانه 

که مدیرم باز میشه نامزدم امیدوارم بتونم برم شهرستان دیگه کلا بمونم