2777
2789
حس شیشم نیستمولی حس میکنم یه کلافگی داری

اوهوم درستههه

بنظرت ازمون خرداد ماهمو قبول میشم امسال؟یا میوفته سال دیگه

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس شیشم نیستمولی حس میکنم یه کلافگی داری

کنکورم چی می شه 

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

قربون چشات برم حس ششم نیستماما حس میکنم رشته خوبی میاری

خدانکنه عزیزم💙🦋

مرسی 🤍

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

حس شیشم هستی عزیزم ؟

آخه عزیزم حس ششم چیه اون مغز میخا کار کنه ۴صبح بیداری چرا  گوشیو بزار کنار کلا ولش کن بجا این چرندیات واسه تصمیمات خیلی مهم زندگی بشین بخون صدتو بزار

الان یکی بگه نه تو نمیخونی دیگ؟

یا بگه اره میخونی؟

من پارسال امتحان نهایی دادم ۲ساعت خوندم کلا ها علاقه نداشتم به درس کل سال هم نخوندم ولی قبول شدم 

پس قول میدم این مدت و بخونی واقعاااااا همشو قبولی

ازت وایب خوش قلب بودن میگیرم یکمی اخلاقت تنده؟🥲

ای جانم عزیزم 🥺😍

ن اصلا خیلی ارومم

نمی‌دونم چرا فقط حس کردم زبونت گاهی تند میشه😂

نمیدونم مگه اینکه اذیتم کنن🥺😂