2777
2789
امروز عصر خیلی از امام‌رضا خواستم بهش برسم اول اسم منH و اول اسم اونM هست تونسی واسم حمد بخون❤اره هس ...

ممنون عزیزدلم ساده بگیرید کار کنید دوتایی بسازید ماهم از زیر صفر شروع کردیم با کمک خانواده من ساختیم ماهم دعوا زیاد داشتیم برا بی پولی و اجاره خونه و...الانم مستاجرم ولی خدای ماهم بزرگه گلم ،با هم رفیق باشید ،نذر نمک کن ۸ تا بده بیرون ،برات حمد میخونم از خدا بهترینارومیخوام برات مرسی از دعای قشنگت

ای جونم مبارکش

مرسی عزیزممممم 😍 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزدلم ساده بگیرید کار کنید دوتایی بسازید ماهم از زیر صفر شروع کردیم با کمک خانواده من ساختیم ...

مرسی فداتشم

بخدا بدون ریا من خیلی دختر بسازی هستم چونک از ته‌دلم عاشقشم و دوسش دارم اونم اول هاش خیلی خوب بود هرچی جلوتر رفت چونک فشار میومد رومون بداخلاق میشد و دعوامون میشد کمک خانواده نداریم حقیقتش من همش میگم بابا با ماهی هزارتومن هم باهات می‌سازم اما نرو😓😓 بهم گف نمیخوام ازدواج کنم و…💔

هرچی خدا بخواد سپردم  به خدا و بابارضــا ❤

ممنونم ک دعاکردی لطف کردی خیلی دورت بگردم❤💋

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

مرسی فداتشمبخدا بدون ریا من خیلی دختر بسازی هستم چونک از ته‌دلم عاشقشم و دوسش دارم اونم اول هاش خیلی ...

عزیزم ،منم همسرم خانواده بدی داره اونا میلیارد اند و بچشون تو سختی ولی چه کنیم خدا بزرگ غشه نخور دخترگلم

عزیزم ،منم همسرم خانواده بدی داره اونا میلیارد اند و بچشون تو سختی ولی چه کنیم خدا بزرگ غشه نخور دخت ...

بدبختی اینجاست ما خانوادم خودم و خانواده نامزدم وضع‌مالیشون خوب نیست یعنی درحد دخل و خرج خودشونه و ما اینجا مظلوم ترین هستیم و جز خودمون و خدای‌خودمون هیچکس نداریم 😓

با پول کارکرد خودم ک جمع کردم تونستم یکم جهزیه بخرم

خانواده خودم ندارن واقعا

خانواده نامزدم یکم وضع‌شون ازما بهتره خیلی کم ک اونام نمیتونن کمک کنن واقعا…💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بدبختی اینجاست ما خانوادم خودم و خانواده نامزدم وضع‌مالیشون خوب نیست یعنی درحد دخل و خرج خودشونه و م ...

توام کار کن قشنگم باهم کار کنید چند سال نامزد بمونید بعد به همه چی برسید آدم به امید زنده است

توام کار کن قشنگم باهم کار کنید چند سال نامزد بمونید بعد به همه چی برسید آدم به امید زنده است

❤❤❤