2777
2789

لطفا بگین چیکار کردین ک خوب شدین چند وقته مدام بالا میارم دکترا هیچی حالیشون نیس هیچکی نیمفهمه چمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازمايش خون بده ببين ميكروب معده داري منم بالا مياوردم

من یه مدت هرچی ازمایش بود دادم همین نزدیک ی سال پیش بستری شدم اندوسکوپی کردن گفتن ورم معده و عفونت معده درحالی ک ازمایش نگف عفونت معده داری رفتم بستری شدم دارو دادن مشکل غده هیپوفیزم دوباره شروع شد ولی من خوب نشدم 

چی میشه که بالا میاری؟؟؟مثلا هر روز ؟؟بعد هر غذا؟؟؟بعد یه غذای خاص؟؟؟دل درد شدید داری و بالا میاری ی ...

شبا بالا میارم قبل خواب و اجازه نمیده بخوام هرروز نیس اما میتونم بگم در هفته حداقل ۳ شب بالا میارم 

شده ک غذای خاصی نخوردم غذای خونگی خوردم یا شده ی شب رعایت نکردم و بالا هم نیاوردم

شاید باورت نشه ن دلدرد دارم نه حالت تهوع فقط نمیزاره بخوابم و میفهمم دردم چیه باید برم بالا بیارم

من یه مدت هرچی ازمایش بود دادم همین نزدیک ی سال پیش بستری شدم اندوسکوپی کردن گفتن ورم معده و عفونت م ...

من اندوسكوپي ندادم تو ازمايش مشخص شد اگ ميكروبه گزنه رو بشدو توصيه ميكنم الانم فصلشه كسي بللده برات بچينه چنان ميشوررره

اندوسکوپی رفتی

اره رفتم ی سال پیش حدودا ی سالم نشده البته 

گفت ورم معده داری و عفونت معده ولی عفونتو توی ازمایش نشون نداد اصلا

و سه روز بستریم کردنو ی ماه خوب بودم دوباره شروع شد