2777
2789

تاپیکای خیلی قبلم هست که از عقدم راضی نبودم لباسم ارایشم تورم دسته گلم همش هول هولکی شد و از روی خجالت سرسری انتخاب کردم و کلا ۴ تا عکس بیشتر ندارم

و یه مدت همش غصه میخوردمو هنوزمدمیخورم

لباسم کت شلوار بود ولی قشنگ نبود

حالا بنظرتون خرج اضافیه لباس و دسته گل اینا اجاره کنم سالگرد عقدمون بریم اتلیه یا باغی چیزی عکس بگیریم البوممون خالی نباشه؟😢😢😢😢

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز هزینه ارایشگا داری لباس و گل و..مگه اون موقع اتلیه نرفتین

همسرم به یه اتلیه بیعانه داده بود یه میلیون اون کفت میبرمتون عمارت عکسای خوب میگیرم شب عقد مادرشوهرم زنگ زد گفت بیاین فیلمبردار محلو بگیرین شوهرم رفت اونو گرفت اونم دوربین عکاسیشو نیاورد محضر

تو اتلیه هم چون با کت وشلوار بودم بهانه اورد ۴ تا ژست بیشتر نگرفتیم😔😔😔اون موقع هم طبیعتا خجالتی بودم نتونستم بگم اینو لغو نکنیم😔

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

باز هزینه ارایشگا داری لباس و گل و..مگه اون موقع اتلیه نرفتین

هنوزم یادم میاد حالم بد میشه 

دقیقا به این هزینه ها فکر میکنم و با خودم میگم همه اونجوری دیدنم الان چه فایده

یاخدا خوب زودتر برید سر زندگیتون حیفه مختصر وسیله ببر وتمام هی کشش ندید

حالا چ عجله ایه اینجوری

باید حاضربه همه چی خب

عجله؟دخترم میگی ۱ساله عقدی زمانه عمره ۱سال رفت ۲سالم بره هی لفت دادن نداره که

هنوز یه سال نشده 

در کل تلاش میکنیم عید ۴۰۵ نشد سالگرد دوم عقدمون

عقد طولانی خوب نیست 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
عقد طولانی خوب نیست

چه کنیم وضعیت مالیمون اوکی نیست

چه کنیم وضعیت مالیمون اوکی نیست

من دوران عقد پدرم دراومد از کارای مادرشوهرعوضیم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
من دوران عقد پدرم دراومد از کارای مادرشوهرعوضیم

خوندی پستمو🥺🥺😔😔