2777
2789
عنوان

به نظرتون هرکی کانادا یا امریکاست

237 بازدید | 35 پست

خیلی خوشبخت تر از ما هست ؟

یا خوشبختی تعریف دیگه ای داره 

من امکان مهاجرت دارم ولی انتخاب کردم که ایران زندگی کنم چون به خانوادم وابسته ام و نمیتونم تو غربت زندگی کنم ،کار زیاد هم دوست ندارم ،کار خودم هم خیلی سنگین نی ،تازگیا یه مقدار درآمدم کم شده ولی بازم خداروشکر میگذرونم ...مجردم 

دوستم متأهله ،بعد از هفت سال که خودش تنهایی مهاجرت کرده یود شوهرشم این هفته برد ،به من خیلی اصرار میکنه برم ولی من هم میترسم هم اینکه نمیتونم از مشاغل پایین شروع کنم یعنی از خودم نمیبینم ‌... دوستم فروشنده هست تو کانادا و حقوقش خیلی بالاست نسبت به ایران ،تموم حقوقشو فرستاده ایران ،مادرش براش طلا خریده و الان فک کنم ده برابر من پس انداز داره .‌.

تازگیا خیلی زیادی از زندگی تو ایران بد میگه که هممون میذونیم سخته ولی خب تنها نیستیم ،همه مردم همینن ،برام سوال پیش اومد یعنی هر کی مهاجرت کرده باشه خوشبخته ؟ چرا گاهی اوقات ذهنم بسته میشه 

نظر خودم این هست که خوشبختی یعنی رضایت از زندگی ولی الان حس میکنم چون آدم وابسته ای هستم یعنی ضعیفم ! 

راهنمایی نیازمندم ،کسی هست مث من نخواد از ایران بره حتی اگه شرایطشو داشته باشه یا رفته باشه ولی برگشته باشه ؟  حس میکنم ضعیفم که پسش برنمیام‌

هیچی ...دنیای پوچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاخص رفاه تو کشورهای جهان اول بالاست. حالا آمریکا هم تورم زیاده ولی خب کانادا میگن خوبه. به شخصه اگه مهاجرت کنم، بیشترین دلیلم برای مهاجرت اینه که به عنوان یه زن آزادانه زندگی کنم و حقوقم ازم سلب نشه. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

من با وجود اینکه اصلا از شرایط ایران راضی نیستم و موندن‌ توی این ویران سرا‌ واسم عذاب اوره هیچوقت مهاجرت نمیکنم و نخواهم کرد

تعریف خوشبختی برای من چیزی فراتر از ماشین و خونه و زندگی استیبل هست

من دوست دارم با عزیزانم‌ زندگی کنم ، تا ثانیه ی آخر زندگیم کنار پدر و مادرم باشم بزرگ شدن برادرم رو ببینم مسافرت با خاله‌ ام برم 

خوشبختی واسه ی من تو همین خلاصه میشه 

اگر برم توی بهترین محله ی آمریکا با بهترین رفاه وقتی بدونم خانوادم شرایط سختی رو دارن لذت نمی‌برم از زندگی 

و حتی اگر بهترین شرایط رو داشته باشم پاک رو از این خاک گیرا بیرون نمیزارم

خیلی تصمیم سختیه ،تنهایی و کار زیاد و آب و هواش چی!

من برادر همسرم کاناداست ب مام گفت بریم منم مث شما نتونستم دل بکنم و نرفتیم ولی برادر همسرم میگه راضیه فقط غربتش خیلییییی سخته میگه اونجا فقط خودتی و خودت

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

شرایطش جور باشه همین فردا میرم. چهار دست و پا هم میرم و دیگه برنمیگردم. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

من و خواهرم هم همین شرایطو داشتیم

میخواستیم مهاحرت کنیم ولی متوجه شدیم که نه تنها وابسته ایم به خانواده

بلکه خیلی هم خوشحالیم اینجا

چرا بریم جایی که سالها تنها بمونیم برای اینکه پول بیشتری دربیاریم؟

سفرای خارجی خیلی دوست دارم برم ولی مهاجرت اصلا

مگه اینکه کل خانواده همه باهم بریم

که حقیقتا بازم دلم نمیخواد

خونمونو پارسال بازسازی کردیم رفتیم ی محله ی دیگه، افسردگی گرفته بودیم تا وقتی دوباره برگشتیم همونجا

و حقیقتش اگه از اینجا بتونیم درامد دلاری داشته باشیم خوب خیلی بیشتر‌ به سودمونه تا اینکه بریم همون کشور و درامد دلاری داشته باشیم

البته فعلا که نداریم😂 ولی خب برای یک ایرانی که به نرم افزارای مختلف وارده و یا حتی اونایی که صنایع مختلف تولید میکنن، همیشه این اپشن درامد دلاری وجود داره

و چیزی که شما هم‌میگی درسته راجع به اینکه نمیتونی کارای پایین رو بکنی

اینجا مهندسی مثلا اونجا فروشنده

شاید خیلیا الان بگن نهههه چه فرقی داره

ولی در واقع خیلی فرق داره، زمین تا اسمون فرقشه

میزان فشار روانی ای که یک انسان دریافت میکنه وقتی تو جایگاهی کار میکنه که در حدش نیست، واقعا نابود کنندست

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
کسی که عرضه داشته باشه تو ایران پول دراوردن راحت تره

خیلی موافقم با جمله ت 👌البته دوست من تو ایرانم شغل بالایی نداشت و نسبتا وضع مالی بدی داشتن ،منم خیلی با عرضع نیستم ولی امید دارم به آینده

هیچی ...دنیای پوچ

بستگی به روحیه داره من خودم چون از اولش اونجا نبودم نمیتونم دووم بیارم اما خودم دوست دارم مثل بازیگ ...

آره منم دوس دارم بچمو خارج از ایران به دنیا بیارم

هیچی ...دنیای پوچ

شاخص رفاه تو کشورهای جهان اول بالاست. حالا آمریکا هم تورم زیاده ولی خب کانادا میگن خوبه. به شخصه اگه ...

وضعیت حقوق خانما الان تو ایران خیلی بهتر از قدیمه ،من فک میکنم با مرور زمان خیلی خیلی بهترم میشه

هیچی ...دنیای پوچ