2777
2789

😭😭😭دارم آواره میشم شوهرم ول کرده رفته پیش رفیقاش منو بلاک کرده تو خرج بچه هاموندم فردام میخاد زنگ بزنه صابخونه آواره کنه مارو دعا کنید ب جایی نرسم ک بچه هام از دستم برن اونا جون منن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

این یادت باشه که مشکلات و نگرانی های ما هرچقدر هم که بزرگ باشن، برای خدا خیلی کوچیک هستن

لطف و بخشش خدا نسبت به ما خیلی بیشتر از مشکلاتمون هست و خدا بیشتر هوای زندگیمون را داره،  

خدا کافی است و خدا خودش حواسش یه بچه هات و زندگیت هست و شک نکن به زودی خداوند برات معجزه میکنه و اون کاری که به صلاح خودت و بچه هات هست رقم میزنه

الهی که در شب میلاد امام رضا علیه السلام امام رضا خودش ضامن خودت و بچه های نازنینت میشه و به آرامش میرسی عزیزم 

امیدت فقط فقط به خدا و در این شب عزیز به امام رضا باشه عزیزم😍انشاءالله که تاپیک بعدی بیای بنویسی خدا و امام رضا برات معجزه کرده😍😍😍😍

سلام عزیزماین یادت باشه که مشکلات و نگرانی های ما هرچقدر هم که بزرگ باشن، برای خدا خیلی کوچیک هستن ل ...

ممنونم😭😭😭توروخدا دعام کن دعام کن بچه هام آواره نشن امشب دخترم گشنه خوابیده دارم براش خون گریه میکنم

چقدر ضعیف هستی 

فکر کن کلا دور از جون همسرتون مردن 

تمام 

به خودتون بیاین 

مادر اندازه پدر باید مسئولیت پذیر باشه 

خوبه فقط به فکر خودتون هستین 

وسایلای خونه رو بفروش 

برین مسافر خونه یا خونه پدرت 

برین سراغ کاری 

همسرتون هم برمیگردن 

خودکشی 😕😒

طفلک بچه ها 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

😭😭😭شما نمدونی من تو پول شیر و پوشک بچه موندم

برین کمیته امداد و......... 

یارانه خودت و بچه ها رو جدا کنین از همسرتون 

اگر خدای ناکرده بچه طفل معصوم فلج شد چی 

این فکرای شیطانه تو سر شما 

هزاران مشکل هم باشه بازم میگذره 

به فکر بچه ها باش 

همسرتون هم نمیتونه بی تفاوت باشه

شکایت و تقاضای نفقه بدین 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

برین کمیته امداد و......... یارانه خودت و بچه ها رو جدا کنین از همسرتون اگر خدای ناکرده بچه طفل معصو ...

😭😭😭چرا باید آواره کنه مارو مگ من چیکارش کردم بخدا انقد حالم بده نمیتونم بخوابم یخه بدنم