2777
2789

چیشد

میخوام ببینم عاقبت زنه چی میشه

ما فامیلمون خیانت میکرده

عموی پسره میفهمه براشون بپا میزاره لخت توبغل هم گرفتشون فیلمشم تو محلمون پخش شد

بعد پسره مجرد بود

این دختره ک ی پسر۲/۳ساله داشت رو گرفت(میگفتن حرام ابدی ان)

بعد باهم کارکردن خونه وماشین وطلا خریدن!بعد ی دختروپسر خوشگلللل خیلیم خوشبخت شدن

هیچی کتک خورد در حد مرگ

بعدش شوهرش بخشید بخاطر بچه هاش

و الان دوباره با هم زندگی می‌کنن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد پسره ک خیانت دیده بود عاشق زنش بود رفت ی زن گرفت تونامزدی گفت ببخشید نتونستم زنمو فراموش کنم بهم بزنیم بهم زدن

ی مدت بعد مصرف کرد کم کم

الان ی زن گرفتن بعد چن سال براش ی پسرم ازاون داره

وضع پسره هم عالی بودا خونه وماشین ومغازه داشت

یعنی فیلم ک پخش شد خونشون خیلی قشنگ بود

بعد پسره ک خیانت دیده بود عاشق زنش بود رفت ی زن گرفت تونامزدی گفت ببخشید نتونستم زنمو فراموش کنم بهم ...

اون وقت اونا خوشی زیر دلشون میزنه 

ولی ما بابد بسوزیم و بسازین

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

به نظر من هروقت احساس کردید یکی رو نمیخواید یا عاشق کسی شدید طلاق بگیرید بعد برید با یکی دیگه خیانت نکنید هم خودتون هم همسرتون هم اون شخص سوم نابود میشین یه رابطه رو تموم کنین بعد برین رابطه بعدی 

اما یکی از فامیل هامون شوهره به زنش خیانت میکرد چون به زور مجبورش کرده بودن زنشو بگیره بعد عاشق یکی دیگه شده بود به زنش گفته بود یا طلاق بگیر یا من فلانی رو میخوام نباید دخالت کنی زنه هم گفته بود مهم نیست رضایت داده بود اینم ازدواج مجدد کرده بود الانم مثل چی خوشبخت شدن

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

شوهرش فهمید؟

ماهمسایمون ب شوهرش خیانت میکرد من باچشام دیدم ک شبایی ک شوهرش نگهبانی میده مرد میاره خونه

فهمید ما فهمیدیم چون با ی شماره ناشناس ترسوندیمش ک ازاینکار دست بکشه

ی روز بیخبر بار زد ورفت