2777
2789
@چشم_درشته اسم رضا. به نیت جور شدن کارش پیشرفت مالی سرکار رفتنششفا گرفتن بیماران خانواده رضاشاد شد ...

فداتشم خیر دو دنیارو ببینی❤الهی هرچی از اون بالاییی میخوای بهت بده عزیزدلم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم خیر دو دنیارو ببینی❤الهی هرچی از اون بالاییی میخوای بهت بده عزیزدلم

قربونت گلی❤️

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

میشه برام دعا کنی امروز اتفاق بدی نیوفته، مریمم

مرسی صلوات میفرستم براتون💙

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

QUOTE=387064238]حرفتون درسته، توکل میکنیم ولی چجوری واضح بخوایم که راهنمایی کنه؟[/QUOTE]

خدا خودش یه جوری مشکلات رو حل میکنه اگر حل نشد 

حتما یه جای کار اشکال داشته. یا اصلا مثلا حکمت شما توی اون کار نبوده یعنی به صلاحتون نبوده و خداوند نمی‌خواسته شما اذیت بشید چون اون عاقبت بخیری و سعادت مندی بنده هاش رو میخواد. تجربه ی شخصی خودم این بود که من هرموقع نمازم رو سروقت میخوندم خیلی انرژی مثبت طرفم میومد و آرامش.  چون نماز مستقیم ترین ارتباط بین انسان با خداونده . چون برای او سجده میکنی و تمام حواست پی خالق خودته . و حتی خداوند کار به نماز ما هم نداره. برای خودمونه که واجب کرده. تا بتونه از طریقی که ما حواسمون به خداونده و اون رو میخوایم. اونم حواسش به ما باشه . ما گوش حرفش کردیم اونم گوش حرفمون کنه البته اگر مصلحتمون تو چیزی که میخوایم باشه.  حرفام کلی بود . ولی بعضی از انسان هایی باهات روبه رو میشن که واقعا بهت آرامش میدن  خیلی خوبن مشکلت رو حل میکنن و یا دلداریت میدن کسایی که ایمانشون به خداوند واقعا ایمان قلبی و واقعی هست اینجورین. اینا مستقیما انگار از خداوند میان . حتی اگه خودشون ندونن. خداوند یه جوری آدم هارو بهم میرسونه که واقعا میشه گفت خدا یار بی کَسانه. من اینجور آدم های خوبی رو از طرف خدا میدونم البته بایدم دونست چون اون در بین ما هست منشأ تمام خوبی ها از طرف خداونده! و حرفم اینه از کسایی راهنمایی بخواین که صفات خداوند رو داشته باشن . صادق باشن. کلا خوب باشن . خوب. از خدا بخواین اینجور آدم هایی رو جلوتون بزاره . بخواین ازش . تا از آدم های خوب راهنمایی بگیرین . کسایی که مطالعه خیلی خوبی دارن و به عاقبت کار ها خبردارن. اینجور آدم ها هستن . فکر نکنین نیستن. فقط ازش کمک بخواین تا روبه رو بشید با این آدم ها. روحیه انعطاف پذیری هم داشته باشین سریع بدون این که به حرف طرف مقابل  فکر کنین جبه نگیرید . گوش بدین و بعد تحقیق کنین از منابع معتبر ، اینم از خدا بخواین تا منابع حق جلو روتون قرار بگیره نه اون منابعی که ته دلتون میخواین . شاید اون واقعا حق نباشه!!

هر عزیزی اگر دلش خواست صلوات برای صاحب الزمان (عج) بفرسته، الهی هرکی خوبی کرد اول به خودش برگرده❤️🤲🏻

شما برام دعا کن لطفا من دیگ حس میکنم ب اخر دنیا رسیدم

حتما چشم ؛ زیارت عاشورا میخونم براتون🌹❤️ راستش این روزها گاهی اوقات واقعا انسان رو به دلتنگی فرو میبره تاریک و غمناک میشه، این خاصیت زمانه ، هرچی زمان بیشتر میگذره انگار یه واقعه ای میخواد رخ بده که هم روز ها مثل برق و باد میگذره و همم مردم بیشتر دلتنگ میشن، راستش باید از خدا طلب صبر بیشتر داشته باشیم تا با نشیب و پستی زندگی بتونیم مقابله‌ی بهتری داشته باشیم و هرچی از خدا دور تر باشیم یه دلتنگی و ناامیدی میاد سراغ آدم که ناامیدی خیلی بد گناهی هست خدا هست چرا باید ناامید شد ، فقط آدم هایی که یا خدارا نمیشناسن یا فکر میکنن خدا به فکرشون نیست ناامیدی میاد سراغشون، خدا وقتی انسان هارو آفریده چرا باید به حال خود رهاشدن کنه؟ حتما هدفی ما داریم که خلق شدیم ، یه هدف بزرگ که هرکس این هدف رو بشناسه سعادت منده، هدفش هم این هست که ما با تلاش کردن و کشف استعداد برای خدا کار کنیم تا به لذت بی نهایت برسیم ، یعنی رسیدن به خداوند هیچ چیز تو کل جهان آفرینش بالا تر از لذت رسیدن به خداوند نیست ، فقط خداوند میخواسته ما با امتحان هایی که پست میدیم تمام انسان ها، تو این امتحان ها سربلند بیرون بیایم و عاقبت بخیر بشیم و دل مومنین را شاد کنیم که اینم خیلی شیرینی داره! و این که همه ی انسان ها درد دارند حتی کسایی که در ظاهر عالی هستن فقط کافرین درد ندارند که این ها خدا به حال خودشون رهاشدن کرده چون خدارا قبول نمی‌کنند و چسبیدن به این دنیا، خداوند انسان هارا در رنج قرار داده تا انسان تکامل پیدا کنه و کامل بشه و تهش به لذت بینهایت یعنی خدا برسه ، دنیا قشنگ نیست اما کسایی که با خدا هستن و میدونن هدفی دارن هدفی بزرگ برای هدفی بزرگ آفریده شده اند ، میجنگن براش تا موفق بشن البته سر منشأ هدفشون خدا هست و قطعا اگر برای خدا کار کنن و وقت بزارن خداوند یاریشون میکنه ، چه یاری کردنی بهتر از قدرت بر تر!♡ خدا خیلی خیلی خیلی بنده هاشو دوست داره فقط باید بهش بگین عشقشو بهتون نشون بده و تیز باشین به اطراف همین لبخندی که از طرف کسی نیاد براتون یا کمک کسی منشأ اون خداست:)))♡ و دنیا زیباست فقط برای اهل ایمان♡ کافیه کارهایی که به صلاحتون هست یعنی خداوند واجب کرده را انجام بدین تا ببینین عشق و نزدیکیه خداوند رو ، همه ی چیزهایی که خدا فرمودند بهمون انرژی و آرامش مثبت میدن ، و این که حرف خداوند اسلام ناب محمدی هست:)) هرچیزی که خالق به مخلوق فرموده فقط برای خوبیه خود مخلوق بوده این که سعادت مند بشه، زوری نیست و انتخابش با مخلوقه امااا اگر انتخاب کنه چه بسا آینده ای بسیار روشن در انتظارشه :) چون وقتی سازنده یه چیزی رو میگه یعنی حتما به صلاحه وسیله ای هست که سازنده خلق کرده ؛ و این یعنی من و شما و همه ی انسان ها که وسیله ی سازنده ی  خود هستیم♡

هر عزیزی اگر دلش خواست صلوات برای صاحب الزمان (عج) بفرسته، الهی هرکی خوبی کرد اول به خودش برگرده❤️🤲🏻

و این که قربونتون بشم❤️ چرا آخر دنیا؟ نزارین دنیا شما را تسلیم خودش کنه بلکه شما کاری کنید که دنیا تسلیم شما بشه و دشمنان ناراحت ، چقدر شیطان نامرد خوشحال میشه که انسان ها ناامید بشن نزارین دشمناتون از غم و ناامیدی شما خوشحال بشن

حتما چشم ؛ زیارت عاشورا میخونم براتون🌹❤️ راستش این روزها گاهی اوقات واقعا انسان رو به دلتنگی فرو می ...

مممنونم ازتون بخاطر قلب مهربون و انرژی مثبتی که دادین ، همچنین از وقتی که گذاشتین انشالله حاجت روا بشید اسمم زهراست دعا هر چی به صلاحمه اتفاق بیفته یا حداقل یه نشونه برام بیاد که بدونم درست میشه ، منم برای حاجت دلتون نادعلی میخونم

مممنونم ازتون بخاطر قلب مهربون و انرژی مثبتی که دادین ، همچنین از وقتی که گذاشتین انشالله حاجت روا ب ...

خواهش میکنم خیلی لطف میکنید ، منم ممنونم از شما به خاطر مهر و محبتی که دارین💗🌱🙏🏻 حتما انشاءلله حاجت شماهم روا بشه الهی هرچی خیره پیش بیاد و سلامت و شاد و خوشبخت و موفق و عاقبت بخیر باشید❤️ راستش زهرا خانم حاجت دل ما چیزیه که گره از کار تمامیه عالم باز میکنه ، ظهور مهدی موعود هست . اگر اون بیاد همه چیز درست میشه همه چیز 🙏🏻❤️❤️خداوند یار و نگهدار شما و خانواده تون💝

خواهش میکنم خیلی لطف میکنید ، منم ممنونم از شما به خاطر مهر و محبتی که دارین💗🌱🙏🏻 حتما انشاءلله ح ...

بله انشالله ظهور نزدیک به یاری خداوند متعال 

خداوند بشما هم سلامتی و عاقبت بخیری عطا کنه😗😗

متولد ۸۰ این؟

سلام.

اسم من آرزوهست.

لطفاً دعا کن خدا به مامانم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمر طولانی با سلامتی و دل خوشی بده.

من خیلی ناخواسته مامانم اذیت کردم دعا کن خدا عمر طولانی به مامانم و داداشم بده تا جبران کنم باهم بریم کربلا و.مشهد و مکه...

یا اینکه هر ۳ تامون رو باهم ببره بهشت 

لطفاً 

از هفته قبل ۱ شنبه دلشوره دارم درسته وسوسه هست...درسته افسردگی و...دارم.

ولی این آخرین امید و تسلی هست که هر ۳ تا باهم بمیریم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️

سلام.اسم من آرزوهست.لطفاً دعا کن خدا به مامانم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمر طولانی با سلامتی و دل ...

این چه حرفیه عزیز دلم انشالله سالیان سال در کنار هم با سلامتی و آرامش زندگی می‌کنید، آیت الکرسی بخون دعای معراج با صدای علی فانی گوش بده آروم میشی ،همینکه پشیمونی ینی قلبت مهربونه