2777
2789
عنوان

فرهنگیان برم یا پشت کنکور بمونم

461 بازدید | 12 پست

سلام من دوازدهم تجربی هستم آزمون فرهنگیان هم به اصرار مادرم ثبت نام کردم و فرهنگیان رو خیلی بهتر از کنکور خودم دادم و فکر می‌کنم فرهنگیان قبول بشم ولی شغل معلمی رو واقعیتش دوست ندارم و همچنین درآمد زیادی هم نداره من ولی کاری به درآمد ندارم من تو این چند سال خیلی زحمت کشیدم هزینه کردم  بی خوابی کشیدم بیرون نرفتم اینا رو یادم میاد حیفم میاد برم فرهنگیان میگم بمونم پشت ولی از یه طرف واقعا دیگه انگیزه اونقدر بالایی ندارم الان نمیدونم چیکار کنم اگه کنکوری یا پشت کنکوری هست راهنمایی کنه لطفا 

مامانم خیلی از مزایای فرهنگیان بهم میگه چون خودش هم معلمه  ولی واقعا میدونم بهتر از خیلی رشته هاست ولی نمیدونم همش فک میکنم حقم بیشتر فرهنگیانه مامانم میگه کمال گرایی میکنی پشت کنکور هم بمونی هر روز یه قانون میارم دیوونه میشی میری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهنگیان برو منم سال دیگه می‌خوام انشاالله برم فرهنگیان

اینقد این روزا فکر کردم رشته های تجربی تک تک بررسی کردم مثلا من علاقه اصلیم پزشکی بود ولی خودم مستقیم با چندین پزشک در ارتباط که به شدت ناراضین حقوقشون 15 تومنه با اینکه این همه سال باید درس بخونی و وقت بزاری زندگیت تازه انگار از 30 سالگی شروع میشه بعدش هم دیگه واقعا وقتی نداری آدم درگیر مشغله های زندگی میشه 

مامایی و پرستاری به شدت اشباع شده 

هوشبری و اتاق عمل شیفت شب ممکنه داشته باشه که من نمیتونم واقعا چون سالای کنکور به اندازه کافی شب بیداری کشیدم و دیگه نمیکشم علوم آزمایشگاهی هم که اصلا 

یه رشته میمونه دندون که هم از نظر درآمد خوبه هم طول تحصیل کمتری داره ولی قبولی به این راحتی هم نیست واقعا نمیدونم شما میگید علاقه رو چیکار کنم فک کنید من خمین چند ماه پیش هدفم یه چیز دیگه بوده تو اتاقم پر از عکس های چیزای پزشکی همینا داره دیوونم میکنه 

اینقد این روزا فکر کردم رشته های تجربی تک تک بررسی کردم مثلا من علاقه اصلیم پزشکی بود ولی خودم مستقی ...

خب واقع بین باش خودت میگی من انگیزه ندارم پس دیگه برو فرهنگیان

با افتخار شیرازیم:)
اینقد این روزا فکر کردم رشته های تجربی تک تک بررسی کردم مثلا من علاقه اصلیم پزشکی بود ولی خودم مستقی ...

پشت کنکور موندن دیگه مثل قدیما نیس یه کنکور بدی و تمام هزار تا بدبختی ترمیم معدل و نهایی و کنکور و فلاکت داره دیگه خودت می‌دونی

پشت کنکور موندن دیگه مثل قدیما نیس یه کنکور بدی و تمام هزار تا بدبختی ترمیم معدل و نهایی و کنکور و ف ...

دقیقا مامانم همینو میگه میگه اگه مثل قبلا بود ما می‌گفتیم بمون الان هر رو روز یه قانون میارم جدا از اینا فشار روحی و روانی که به آدم میادم هست 

دقیقا مامانم همینو میگه میگه اگه مثل قبلا بود ما می‌گفتیم بمون الان هر رو روز یه قانون میارم جدا از ...

بابا مگه چندبار زندگی می‌کنی که پشت کنکور بمونی برو فرهنگیان هم تعطیلات خودتو داری هم زودتر به پول می‌رسی حالا درسته کمه ولی از هیچی بهتره تا اینکه بمونی پشت کنکور ده تا امتحان نهایی بدی هزارتا تست بزنی آدم دیوونه میشه اصلا

بابا مگه چندبار زندگی می‌کنی که پشت کنکور بمونی برو فرهنگیان هم تعطیلات خودتو داری هم زودتر به پول م ...

بله حرفاتون کاملا درسته یکمم از حرف مردم میترسم یعنی اطرافیان چون حتی جلو خودمم گفتن چندین بار بگن این همه خرج بچشون کردن هیچی نشد من تیزهوشان همه خانواده الان منتظرن من پزشکی بیارم همه به جز پدر و مادرم که خبر دارن از وضعیتم 

خب اینطوری که میگی حقوق معلم و پزشک که یکیه

ببین در خودت میبینی که یه سال دوباره برای کنکور بخونی چندین سال هم پزشکی؟اگه میتونی علاقه داری برو

ولی اگه یه شغل راحت و بی دردسر میخوای برو فرهنگیان

نمیگم معلمی راحته ها ولی در مقایسه با پزشکی راحته

سر یه تایم مشخص میری میای،ساعت کاریت کمه شغلیه که برای خانوما خیلی خیلی مناسبه مخصوصا که بخوای ازدواج کنی کلی مزایای دیگم داره همین که مسافرت میری میتونی راحت اسکان بگیری چمیدونم وام و اینا

خب اگه دندون قبول شی سرمایشو داری مطب بزنی؟قبولشی قراره چیکار کنی کجا کار کنی قشنگ اینارو بشین باخودت صحبت کن ببین برای کدوم مناسب تری

جوری تصمیم بگیر که بعدا پشیمون نشی بگی حیف شد کاش اینکارو میکردم

میتونی سال بعد مجددا ک کنکور رشته خودتو میدی کنکور فرهنگیان هم بدی که اگه خدایی نکرده رشته مورد علاقتو قبول نشدی همون بری فرهنگیان