2777
2789

من پارسال ٨٠گرم از طلاهام و فروختم براى خونه 

حالا امسال هم قراره حدود ٨٠گرم ديگه بفروشم 

ميخوام يه جورى با زبون خوش ،شوهرم و نرم كنم كه نصف سند خونه رو به اسمم كنه 

اصلا بگم يا نه ؟؟

نميدونم يه خورده مغرورم فكر ميكنم خودم و كوچيك نكنم 

من مغرورم 

خيلى اهل زبون ريختن نيستم در صورتى كه ميدونم شوهرم با حرف و زبون خوش نرم ميشه 😁😁😁

🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بش جونم سندو بزن بنامم😆

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

فقط ناز و نوز جواب میده عزیزم اونم به سبک مورد علاقه شوهرت

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

من کلا زبون ندارم

جایی میرم همه میگن حرف بزن از بس ساکتم

از همسرمم چیزی بخوام یا مستقیم میگم یا غذایی ک دوست داره درست میکنم بعدش مطرح میکنم جواب میده

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

طلاها از اول مال خودتون بود یا همسر خریدن؟؟؟

یعنی همسر هزینه کردن برای طلاها؟

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.