دوتا چاکرای پایینی
ببین به جایی میرسی گفتم که بی معنی میشه برات(خ.ارضایی) حالا باز بستگی داره برا بعضیا کمه برا بعضیا نه
ولی طرف میتونه مقاومت کنه و جلو میره
بجایی میرسه طرف از لحاظ جسمی اذیت میشه دوسداره اونکارو بکنه ولی ذهنی چیزی پیدا نمیکنه که راضیش کنه اونکارو بکنه
یجورایی خودشو بالا میبینه که درواقع همین هست و اگه اونکارو کنه باید بیاد از اون درجه و فرکانس پایین پس کسره شانه براش
مثلا میگه فیلم ببینم میگه نه بابا چیه اون...و مثالهای دیگه
و یه نکته جالب داره این بحث
هرچقدر تو این راه جلو تر بری امتحانات بزرگتر میشه
مثلا من اول با نفسم میجنگم و برنامه چیدم براش با سرکار رفتن و مشغول کردن خودم اون نیازمو کنترل میکنم و کم کم طرف رشد میکنه بعد مدتی اونقد درگیر کارو اینیچزا میشه که اون حسه کمرنگ میشه براش و اینطور مبارزه با نفسشو یاد گرفته
حالا تو خیابون بحث نگاه نکردنه که این هم با مورد بالا باهم هست که طرف باید خودشو بسازه
وقتی شخص عادت کنه و نگاه نکنه اولش سخته ولی بعدش لذت و شیرینشو حس میکنه و کم کم باز اینهم کم اهمیت میشه براش و رشد میکنه
حالا با خانم های خعلی زیبا امتحان میشی که مثلا در طول سال شاید یکی دو بار همچین شخص هایو با این حد از زیبایی ببینی
اگه از اینم گذر کردی دیگه
دیگه بحث پیشنهاد دادن و مزاحم شدن از طرف اوناس به روش ها و شیوه های مختلف که طولانیه بگم
حتی هم جنس های خودت هم ازت تعریف میکنن ....
اینم گذروندی تمومه رفتی فینالو برنده شدی ولی این بازیو مبارزه ادامه داره...هر لحظه امکان شکست هست
بعد جالبیش اینجاس کسی که اون انرژیشو کنترل کنه تو جوونی هرچقد بگذره خوشگلتر و جذابتر میشه
یعنی طرف داره رو خودسازی خودش کار میکنه و همزمان هم چهرش تغییر میکنه و زیباتر میشه و این زیبایی که کم کم بهش داده میشه باعث جذب جنس مخالف میشه و جریان امتحانا که گفتم
بحث جالبیه ادم راجبش خوب فکر کنه به خیلی چیزا میرسه