2777
2789
عنوان

این تاپیکو برای اقایون سایت زدم

254 بازدید | 2 پست

این تاپیکو برای اقایون سایت زدم

یه رفیقی دارم اینجا راجب یسری مسائل حرف میزدیم گفت حرفات خعلی روم تاثیر داشته و...منم گفتم بزار یه تاپیک راجبش بزنم شاید به درد کسی خورد

یه بخشی از اون متنارو میزارم بعدا فرصت کردم شاید کاملترش کردم

نه خوب به حالاتت دقت کن بعد مدتی اون صحنه ها(صحنه های تحریک کننده)عادی و بی معنی میشه برات این یعنی رشد کردی

یعنی فرکانس چاکرای ریشه که ۳۹۶ رو پر کردی

حالا باید فرکانس چاکرای خاجیو پر کنی

وقتی تا فرکانس چاکرای خورشیدی حالا بعضیام تا چاکرای قلب پر کنی برونفکنی برات رخ میده

و وقتی فرکانس چاکرای هفتم ۹۶۳ رو پر کردی الان دیگه چشم سوم کمترین قدرتیه که بهش رسیدی

از حالاتت و خصوصیات هر چاکرا دقت کن ببین الان تو چه مرحله ای هستی

حتی ممکنه تو خاب راهنمایت کنن بهت بگن فرکانست چنده

دوتا چاکرای پایینی

ببین به جایی میرسی گفتم که بی معنی میشه برات(خ.ارضایی) حالا باز بستگی داره برا بعضیا کمه برا بعضیا نه

ولی طرف میتونه مقاومت کنه و جلو میره

بجایی میرسه طرف از لحاظ جسمی اذیت میشه دوسداره اونکارو بکنه ولی ذهنی چیزی پیدا نمیکنه که راضیش کنه اونکارو بکنه

یجورایی خودشو بالا میبینه که درواقع همین هست و اگه اونکارو کنه باید بیاد از اون درجه و فرکانس پایین پس کسره شانه براش

مثلا میگه فیلم ببینم میگه نه بابا چیه اون...و مثالهای دیگه

و یه نکته جالب داره این بحث

هرچقدر تو این راه جلو تر بری امتحانات بزرگتر میشه

مثلا من اول با نفسم میجنگم و برنامه چیدم براش با سرکار رفتن و مشغول کردن خودم اون نیازمو کنترل میکنم و کم کم طرف رشد میکنه بعد مدتی اونقد درگیر کارو اینیچزا میشه که اون حسه کمرنگ میشه براش و اینطور مبارزه با نفسشو یاد گرفته

حالا تو خیابون بحث نگاه نکردنه که این هم با مورد بالا باهم هست که طرف باید خودشو بسازه

وقتی شخص عادت کنه و نگاه نکنه اولش سخته ولی بعدش لذت و شیرینشو حس میکنه و کم کم باز اینهم کم اهمیت میشه براش و رشد میکنه

حالا با خانم های خعلی زیبا امتحان میشی که مثلا در طول سال شاید یکی دو بار همچین شخص هایو با این حد از زیبایی ببینی

اگه از اینم گذر کردی دیگه

دیگه بحث پیشنهاد دادن و مزاحم شدن از طرف اوناس به روش ها و شیوه های مختلف که طولانیه بگم

حتی هم جنس های خودت هم ازت تعریف میکنن ....

اینم گذروندی تمومه رفتی فینالو برنده شدی ولی این بازیو مبارزه ادامه داره...هر لحظه امکان شکست هست

بعد جالبیش اینجاس کسی که اون انرژیشو کنترل کنه تو جوونی هرچقد بگذره خوشگلتر و جذابتر میشه

یعنی طرف داره رو خودسازی خودش کار میکنه و همزمان هم چهرش تغییر میکنه و زیباتر  میشه و این زیبایی که کم کم بهش داده میشه باعث جذب جنس مخالف میشه و جریان امتحانا که گفتم

بحث جالبیه ادم راجبش خوب فکر کنه به خیلی چیزا میرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.