2777
2789

بچه ها کسی که زبان انگلیسی رو به صورت خودخوان یادگرفته باشه (کلاس زبان نرفته باشه و تحصیلات مرتبط نداشته باشه)

و حالا بخواد مدرک زبانو بگیره باید چیکار کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هست بگو

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

برو برا تافل و این جور آزمونا ثبت نام کن . مدرکش رو بگیر

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

اول باید مشخص کنی چه مدرکی می‌خوای (مثل آیلتس، تافل، دولینگو یا آزمون‌های داخلی مثل MSRT).

بعد منابع اون آزمونو تهیه کن، آزمون آزمایشی بده تا سطح‌تو بسنجی، بعدش با یه برنامه منظم بخون.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

دلیری لغاتتو بالا ببر پادکست انگلیسی گوش بده سعی کن صحبت کنی. کتاب داستان انگلیسی بخون و از هرچی ‌ ک میخونی یه خلاصه برا خودت بنویس 

کتابای سطح پیشرفته بخون مثلا B2 C1 C2

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

عزیزم من سطحم B2 ئه میتونم آزمونای بین الملل رو شرکت کنم؟پیشنهادت تافله؟ پی تی ای؟ آیلتس؟

اره میتونی. تافل و آیتلش بهترین . پیشنهادی تافل. اگه میتونی بری کلاس زبان ی تعیین سطح هم بدی شاید سطحت به تافل نرسیده باشه

دلیری لغاتتو بالا ببر پادکست انگلیسی گوش بده سعی کن صحبت کنی. کتاب داستان انگلیسی بخون و از هرچی ‌ ک ...

خوشگلم ی مدرک لازم دارم موقع استخدام ارائه بدم 

واسه اخذ مدرک چیکار کنم؟

شما م نظرتو بگو