2777
2789

توف تو شانس 😞😞😞😔😞اخه افغانی با کلاسم نیستن شصت نفرن شصت نفر گفت بچشونو مدرسه نوشتن نمیشه بیرونشون کرد تروخدا اخه ما جه گناهی کردیم سر و صدای شصت نفرو بشنویم 

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن ۱۱۰ همین بهرحال یه تعداد زیادی بدون پاسپورت هستن اگر کاملا نرن یه تعدادی کم میشه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

سلام

عزیزم الان دولت طرحی گذاشته همه مهاجران غیرقانونی حتی اونا که با ویزا اومدن ولی ویزاشون تموم شده باید برگردن

دارن به همشون نامه خروج میدن

شما هم برو کلانتری محل شکایت کن بگو این خونه بغلی ما افغانی هستن رفتارشونم مشکوکه خودشون میان بررسی میکنن اگر مدارک نداشته باسن همون لحظه میبرنشون 

به حرف این کاربردهایی که میگه فرارداد و تینا توجه نکن یکچیزی دستی نوشتن حتما 

اینا نود درصد اقامت درست حسابی ندارن

دیگه وقتی خونه داده بهش یعنی طرف رسمی اینجاس مالیات می دهویتی اینجوریه شما دیگه‌چیزی نمی تونی بگی

در مورد چیزیکه اطلاع نداری حرف نزنی خیلی سنگینتری 

یا خودتم افغانی هستی میخوای طرفو بترسونی 

نوددرصدشون نه تنها قرارداد ندارن بلکه مدارک درست درمونم ندارن قرارداد هم به شیوه قدیمی دستی و با دوتا شاهد مینویسن

این افغانی ها در بعضی شهرها علاوه بر مشکلات قبلی مشکل جدیدی بنام افزایش قیمت کرایه ها رو بوجود اوردن

بچه هاشون همه کار میکنن مدرسه چیه در کنار کار اصلی خلاف و و دزدی مواد فروشی هم  میکنن حداقل نصفشون بهمین خاطر براحتی میتونن کرایه خونه خوبی بدن به نسبت تعدادشونم که زیاده براشون میصرفه

اینطوری برای زن و مرد جوون ایرانی که یکی دوتا بچه مدرسه ای دارن و ابرو دارن و بچه رو نمیفرستن کارگری و حمالی شرایط روز بروز سخت تر میشه توروخدا تا میتوتید گزارششون بدید شاید فرجی سد این دستگاههای تولید مثل که مثل ویروس خودشونو تکثیر میکنن و بافت جمعیتی شهرها رو عوض کردن جمع بشن

افغانی اخرش افغانیه دلش برای ایران و ایرانی نمیسوزه باور کنید اگر زبونم لال وضع برعکس بود و ما اواره و پناهنده اونا اونا هزاران برابر بدتر باما میکردن ملتی که به خودشون رحم ندارن همس درحال دعواهای قوم قبیله ای و دعوا سر پوشیه و مدرسه رفتن نرفتن دخترا هستن خیلی مونده تا به تمدن برسن