2777
2789

مامانم دستاشو عمل کرده نمیتونه کار کنه 

مهمون داشتیم امروز از ۵ بیدار شدم تمام کارهای خونه رو کردم 

آشپزخونه فقط ۲ ساعت طول کشید

بعد توی گرمای جنوب پاشدم رفتم خرید پیاده کل خیابون اصلی رو اومدم کلی پلاستیک دستم بود،تا رسیدم سبزی پاک کردم 

بعد دو مدل غذا و برنج 

سالاد و سوپ و ..... 

حتی وقت نکردم برم دوش بگیرم 

الان دیگه بهشون گفتم خوابم میاد میرم دراز بکشم 

ولی دستم و گردنم درد میکنه خوابم نمیبره 

واقعا مامانم بعضی وقتا که مهمون داریم اذیت میشه و درسته چیزی نمیگه ولی متوجه میشم

امروز تونستم درک کنم خانومای خونه دار چقدر اذیت میشن توی کار کردن و کارای خونه مخصوصا زمانی ک مهمون هست 

همتون با ارزشید❤️❤️

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمون داری کلا سخته من بازم از مامانم کمک میگیرم

اخیرا به خاطر بارداریم خیلییی کمکم میکنه یا وقتایی ک شوهرم شیفته خونه مامانمم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

اوووووف خیلیییی سخته😅

کُنجِ آغوشت اگر جایم دهی امشب مرا🙈                          من  پُرآوازه ترین معشوقِ دنیا میشوم😘😜                 لینک ناشناس من:                                                     https://daigo.ir/secret/41256613098

مهمون دیگه باید از مد بره

ما شهر غریبیم،کسی زیاد نمیاد فقط دختر عمم هست ک یک ساعت فاصله داریم دو سه ماه یکبار میان

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

خیلی ممنون🥰

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚