2777
2789
عنوان

بیاید ی لحظه

188 بازدید | 41 پست

۴ساله با یکی رلم 

و ما نزدیکه ۲ساله همش دعوا داریم هی کات هی آشتی 

الان نزدیکه ی ماهه کات کردیم واقعا تموم شده رفته 

دلیلشم این بود ک دور برش دختر خراب زیاد بود و اوکی می‌شد باهاشون وقتی با من کات میکرد

همینطور ک داشتیم دعوا میکردیم من گفتم برو با همو خرابای دورت ..اونم بهم گفت چرا فک میکنی خودت ا همه پاک و خوب‌تری؟ الان دختر خوب وجود نداره 

با زبون بی زبونی بهم گفت خراب..منم به روش آوردم گردن نگرفت ولی اونم طلب کار شد گفت من اینطور حرفی به تو نزدم تو آدم نیستی برو بسلامت 

چند روزی هست پیج فیک زدم و فالوش کردم اونم فالو کرد با پیج فیک استوری گزاشتم ریپلای کرد سر صحبت باز کرد 

فکنم از طرز صحبت کردنم فهمید منم بهم گفت فراموشت کردم برام تموم شدی برو دیگه پیگیر منم نباش 

من دیگه قیدشو زدم ولی یچی بگین ک انجام بدم بسوزه بفهمه کیو از دست داده 

پیشرفت کن تلاش کن اینقدر تو زندگی ات پیشرفت کن تا بعدها بدونه کی رو از دست داده 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

پیشرفت کن تلاش کن اینقدر تو زندگی ات پیشرفت کن تا بعدها بدونه کی رو از دست داده

از این لحاظ ک اره پیشرفت کردم و میکنم 

ولی میگم استوری عاشقانه بزارم بسوزه 

ولی به بعدش ک فک میکنم میترسم دردسر شه برام همونطوری بهم شک داشت ..🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روابط آخر و عاقبت نداره و باید حتما رسمی باشه وگرنه میزنن زیرش

اینم که بخوای بسوزه و اینا ...قبول‌ داری که دو طرف اشتباه کردن؟ 

حالا که گذشته باید فراموش کنی ،ببین با این رابطه باعث شدی بخت تهمت خراب بودن بزنه وگرنه تو  دختر خوبی هستی ،کلا نباید به اینجور آدما نزدیک شی ،بعد از سو استفاده مثل دستمال پرتت میکنن بیرون 

خواهشا اگر خودتو دوست داری سراغ اینا نرو و همه راه های ارتباطی با همچین آدمایی رو هم مسدود کن 

یک صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به و برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کنید و دعا کنید که عاقبت به خیر بشمو شهید بشم ،خداوند بهترین ها رو نصیب شما کنن

این روابط آخر و عاقبت نداره و باید حتما رسمی باشه وگرنه میزنن زیرشاینم که بخوای بسوزه و اینا ...قبول ...

اولین آدمه زندگیمه منم اولین آدم زندگیش بودم 

بله دقیقا حس میکنم ازم خسته شده ک گفت فراموشت کردم اونم تو‌ یک ماه! حیف ۴سال عمر زندگیم 

از این لحاظ ک اره پیشرفت کردم و میکنم ولی میگم استوری عاشقانه بزارم بسوزه ولی به بعدش ک فک میکنم میت ...

همین که درگیرش نباشی میسوزه، پیج فیک نزنی باهاش حرف بزنی چکش نکنی، استوری فیک نذاری به زندگی خودت برگرد

اولین آدمه زندگیمه منم اولین آدم زندگیش بودم بله دقیقا حس میکنم ازم خسته شده ک گفت فراموشت کردم اونم ...

زندگی هنوزم هست یک شروع دوباره ...

توکل به خدا 

بهترینا رو برات آرزو میکنم 

التماس دعا 

یک صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به و برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کنید و دعا کنید که عاقبت به خیر بشمو شهید بشم ،خداوند بهترین ها رو نصیب شما کنن