2777
2789

من دانشجو هستم داخل گروه درسی سوال پرسیدم یکی اومد پی ویم و گفت از کدوم واحدید منم اسم شهرمو گفتم گفت میگن دخترای این شهر میگن زشتن بعد گفت عکس بده منه احمق چون ثابت کنم زشت نیستم چندتا عکس دادم ولییییی داخل سکرت دادم که بعد چند ثانیه خود ب خود از گوشیش حذف میشد 

بعد گفت ش میفرستم منم گفتم شارژا انقد ول نیس فرستاد کد شارژ رو گوشی دیگه ای بود بعد یکی از بچها رفته پی ویش  اونم گفته من خانمم اینم گفته عکس بده عکس یک دختر دیگه ای رو فرستاده 

خیلیییی ترسیدم ک نکنه بعدا عکسای منو هم ب کسی بده 

منم قبل عکس دادنم گفتم کو کارت ملیت عکس بده داد منم زرنگی کردم شماره ملیشو یاد داشت کردم بعد عکسش حذف شد

اینم بگم چون عکسام با اسنپ چت بود این گفت چشم چپت مشکل داره؟گفتم نه 

بنظرتون چکار کنم که از عکسام سو استفاده نکنه البته مطمئن هم نیستم ولی خیلی میترسمممممم

میدونم اشتباه کردم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکرت سیو نمیشه که نترس

اونایی هم که داده حتما سکرت نبودن که تونسته سیو کنه

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

این عوضیها ممکنه با صورت تو هزار تا عکس فیک با هوش مصنوعی درست کنن

اره میدونم 

بنظرت برم دانشگاه به یکی بگم 

برم اطلاعات چکار کنم 

و برای خودم بد نمیشه؟

مطمئن نیستم که عکسمو برداشته ولی عکس یک دخترو برداشته بود

دوتا گوشی فهمیدم داشت میترسم با اون یکی عکس گرفته باشه ای روش

گرفته باشه هم نمیتونه ازش استفاده کنه که 

ضایست

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙