2777
2789

چنان تو ویس ها داد و بیداد می‌کرد ک آره زیر منت تو نمیمونم و پولارو ميندازم جلوت ،آدم پول پرستی هستی و بیزار دارم ازت و... هزار تا توهین کرد بهم، واقعا آدم ها لیاقت محبت کردن ندارن دیگ پشت دستمو داغ کردم ب کسی پول بدم ،حالا پول چقد بود 800 تومن ،یکم از کافه رفتنش میزذ میتونست پس بذه منم ریدم بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا پول قرض بدی بعدش بخوایش میشی بده

جات بودم بعده این ارتباطم رو کم میکنم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

ب هیچ خری پول ندین هیچ کس

افرین 

سر پول با دوستم بهم زدم

پول زیاد البته داده بودم برای شراکت 

هنوزم کامل پس نداده بعد 2 سال

لعنت ب خودش و خانوادش

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

تو هم باید تا میتونستی باید  میریدی بهش و گاو بودن و حییون بودنه خودشو میزدی تو سرش 

من اگه به یکی پول میدادم پس نمی‌داد تازه میگفتم پس بده اینجوری بهم توهین میکرد دیگه اصلا یارو رو زنده نمیذاشتم 😂😂

_
کلا دیگ من قطع کردم گفتم تموم دوستیمون

کار خوبی کردی

اگه طرف انصاف داشت اینقدر اذیتت نمیکرد

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بله موافقم به هرکسی پول دادم کمکش کردم به زور پس گرفتم نمی‌دونم پیش خودشون چه فکری میکنن که پس دادن ...

دقیقا یکسره هم بهم میگف من فک میکردم این پولو دادی برا خودم دیگ پس نمیگیری، انگار من خیریه باز کردم 

تو هم باید تا میتونستی باید میریدی بهش و گاو بودن و حییون بودنه خودشو میزدی تو سرش من اگه به یکی پو ...

دیگ منم ناجا داشتم گفتم ولی مث خودش بی احترامی نکردم، فقط پولم رو پس بده،اگ نده ننش رد ب عزاش میشونم زنیکه 

دقیقا یکسره هم بهم میگف من فک میکردم این پولو دادی برا خودم دیگ پس نمیگیری، انگار من خیریه باز کردم

عزیزم خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند من به برادر خودم چهل میلیون دادم که بره توخونه جدیدش پس نمیداد پولمو در صورتی که زنش هرروز یه چیز گرون برای خونه می‌خرید واقعا چه روزایی بود هی زنگ میزدم آقا پولمو بده وقتی پول داری اول قرضتو بده بعد برو وسیله بخر خلاصه نزدیک بود قید خواهر برادری رو بزنم نصف نصفه داد