2777
2789

۵۵ روزه عمل کردم اومدم لباس بپوشم موقع پوشیدن یقه لباس مچ دستم خورد تو دماغم

محکم نبود اصلا 

ولی بینیم درد گرفت یکم

بعدش همش حس سنگینی داشتم تو نوک بینی

الانم خوبم ولی استرس دارم خیلی

اخه بینی من گوشتی و پوست ضخیم بود الانم وسواس گرفتم که نوک بینیم افتاد چکار کنم😭😭😭😭😭

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

هیچی نمیشه منم‌تجربه ممشابه داشتم

چند روز گذشته بود که ضربه خورد؟

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش کی عمل کردی راضی هستی

دکتر مفرد بله راضیم

یه مدت دوباره چسب بزن، درست میشه خواهر من بعد عمل ضربه خورد توی صورتش بینیش کج شد، یه مدت چسب زد دوب ...

ضربه چی خورد که کج شد؟😭

اره بابا

شما بینیتو عمل کردی؟پوستت چرب بود؟