2777
2789

من باجاری مادرشوهرم تویه ساختمونم توالت مون توراهرو هست. منم حساسم اینا بعضی وقتا میرن توالت.  قفل بذارم خیط نیست؟ با دمپایی بیرون میرن هرروز بایدبشورم. دیسک کمر هم دارم بچه کوچک هم دارم 

اره دیگه خیطه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همگی ی سرویس دارید؟دمپایی بذار داخل که بپوشن

ن بابا خودشون دارن. دمپایی هم بذارم نمیپوشن توراه پله باپای برهنه میان.. تازه پدرشوهرم توکوچه هم باپای برهنه میره

ن بابا خودشون دارن. دمپایی هم بذارم نمیپوشن توراه پله باپای برهنه میان.. تازه پدرشوهرم توکوچه هم باپ ...

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چرا ولی ماچون طبقه پایین تریم دردسترسه میان بعضی وقتا.

اهان ب شوهرت بگو بهشون بگه 

بگه خانمم دیسک کمر داره نمیتونه هی تمیز کنه اگر استفاده میکنید مراعات کنید 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

اهان ب شوهرت بگو بهشون بگه بگه خانمم دیسک کمر داره نمیتونه هی تمیز کنه اگر استفاده میکنید مراعات کنی ...

خودشو هرم اول گفت قفل بذارم گفتم ن زشته. بگم بگه اگه میایید دستشویی کثیف میکنید قفل میذارم. شوهرم خانواده خودشو بهترمیشناسه. باور میکنی خیلی وقتا جلوشو میگیرم ازخانواده اش  حمایت میکنم آخه اخلاقش خیلی تنده