2777
2789
عنوان

فردا قراره بریم خونه مادرشوهرم😿

297 بازدید | 21 پست

انقد غصه دارم

الکی گفتم خوردم زمین پام درد میکنه که نرم ولی گفت فردا باید کولت کنم ببرمت؟

یعنی کولت هم کنم باید بیای

بچه ها مامانش اینا خیلی بدن

الآن چون دو ماهه نیومدن خونم فردا میخوان یه چاییم با منت بذارن جلوم. اینجورین که یه چایی بزارن جلوت باید بیان چایی رو بخورن خونت وگرنه دفعه دوم منت میذارن.

کلا هم از من خوششون نمیاد 

بنفشه🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا آیه الکرسی بخون قبل رفتن پیششون فوت کن کف دستات بکش رو صورتت. من دانشگاه وقتی میرفتم پیش استادای.... این کارو میکردم رفتارشون کلی تغییر میکرد دیگه عین چی آدمو گاز نمیگرفتن نرم بودن

سرسنگین باش باهاشون زیاد صحبت نکن، تا حد ممکن احترام شون رعایت کن ، با شوهرت وقت بگذرون و اینکه از من به تو توصیه، که دلت اینجور جاها گشاد بگیر خخخ بیخیال باش فقط فکر کیف و حالت باش

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

به هر حال مادرهمسرته باید بری پیش شوهرت بشین و بعد بیا خوبه بگه حق نداری خونه ی مادرت بری؟ برو و بر ...

باش عزیزم

دعا کن فقط تیکه بارونم نکنن

همش با منت جلوم یه چایی میذارن

شوهرمم ده بار معذرت خواهی میکنه برا یه چایی ازشون

بنفشه🍃

باش عزیزمدعا کن فقط تیکه بارونم نکننهمش با منت جلوم یه چایی میذارنشوهرمم ده بار معذرت خواهی میکنه بر ...

عزیزم اصلا جوابشو نده سعی کن میدون و بزای حرف هاشون باز نکنی همش سرت تو گوشیت باشع 

چند ساعت میری؟؟

مرسی گلیچقد حرفت آرومم کرد🥹❤️

فدای تو آره اون وقت کلی حال خودتم عالی میشه    

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

عزیزم اصلا جوابشو نده سعی کن میدون و بزای حرف هاشون باز نکنی همش سرت تو گوشیت باشع چند ساعت میری؟؟

همیشه همینکارو میکنم

سرمو میکنم تو گوشی

نمیدونم یا قبل ظهر تا عصر یا عصر تا شب

از الان منتظرم تیکه بشنوم و هی بخوان بگن پول بدین بهمون حالم بد میشه

بنفشه🍃