2777
2789
عنوان

وای دارم از دست مامانم دیوونه میشم

188 بازدید | 10 پست

من سال اولیه که پشت کنکورم

الآن خدا شاهده سه دفعه است که فامیل داره دعوت میکنه، داداش و بابام میرن مامانم میمونه ور دل من که من مثلا تنها نباشم. آخرش هم میاد میگه وای ببین فامیل بابات پشت سرمون حرف میزنن که آره دخترشون کنکور داره این همه میخونه مامانش هم میمونه پیشش اگه قبول نشه چی و فلان و بهمان و بیسار! مامانمم میاد به من میگه. بارها بهش گفتم مادر من به خاطر من نمون پاشو برو. میگه نه من میخوام تو تنها نباشی خب بگو اگه قرار بر اینه چرا میای میگی فامیل چی گفته؟ اگه برات حرفشون مهمه پاشو برو تا بگن حداقل مامانش اومده نه که هر سه بار رو به بهانهٔ مریضی، خستگی و... میشینی خونه تهش هم میگی من به خاطر تو میمونم. اگه هم به خاطر من میمونی دیگه انتقال حرف‌های فامیل به من چیه؟ ببینید هزار بار بهش گفتما هزار بار... دیگه کلافه‌ام کرده، کلافههههههههه

ویران‌گر اعظم هستم!

مامانا همینن 

مامان من بدتره

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

اون وقت دختر من دائم غر میزنه که این چه زندگی من دارم یکم هیجان توش نیست اگه هفته سه بار کتکش بزنم و بقیه روزا بهش غر غر کنم زندگیش پر هیجان میشه😆😆

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا همینن مامان من بدتره

اصلا دیوونه شدم از دستش

واقعا دارم خودم رو کنترل میکنم یک جر و بحث راه نندازم 

هم میگن ما به خاطر تو فلان کار رو نمی‌کنیم. اونجا نمیریم، مهمونی نمی‌گیریم، مسافرت نمیریم، بیرون نمیریم منم زبونم مو در آورد که بابا بریددددددددد. به خاطر من نمونید برید مهمونی، برید مسافرت، مهمونی بگیرید ولی به من اینجوری نگید که آره به خاطر تو ما فلان نمی‌کنیم. 

ویران‌گر اعظم هستم!

اون وقت دختر من دائم غر میزنه که این چه زندگی من دارم یکم هیجان توش نیست اگه هفته سه بار کتکش بزنم و ...

هر روز به سرش غر بزنید وقتی به جایی رسید که موهاش رو کشید و از شدت حرص رد داد اون وقت زندگیش لبریز از هیجان مضاعف میشه

ویران‌گر اعظم هستم!

مامان منم همینه اگه بگم فلان حرفو به من نزن من روی این حرف حساسم همش تکرار میکنه

دارم دیوونه میشم یعنی

بهش هم بگی فقط برم خوابگاه من راحت بشم میگه آره برو همونجا برو ببینم کسی برات ننه بابا میشه؟ آره برو سریع! کی میری پس؟ بدو من چمدون میخوام ببندم برات

وای وای وای وای

ویران‌گر اعظم هستم!

هر روز به سرش غر بزنید وقتی به جایی رسید که موهاش رو کشید و از شدت حرص رد داد اون وقت زندگیش لبریز ا ...

والاه قدر عافیت نمیدونه😆😆

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

والاه قدر عافیت نمیدونه😆😆

امضات  

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

دارم دیوونه میشم یعنیبهش هم بگی فقط برم خوابگاه من راحت بشم میگه آره برو همونجا برو ببینم کسی برات ن ...

چیزی که میتونم بهت بگم هیچ وقت از تهدیداشون نترس و خودتو نباز ما خودمون رو باختیم و ترسیدیم تو این سن تازه داریم نفس راحت از دستشون میکشیم با تحریم و قطع رابطه