2777
2789

من عاشق تو بودم زبون نفهم 🤙🐑

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

چطوری هوشگله

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حیف احساسی که من به تو داشتم ،آشغال😆😆😆

صد دفعه گفتم اسم بابای منو به زبون نیااار😂

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

وای دوباره تو مغزم پلی شد تازه یادم رفته بود احححمممققققق ....

جررر😂 من صبح تا شب تو مغزم پلی میکنم

باهام بددد تا کرددددددددددددبهش گفتم که موهای بلندتو میخوامممممممرفت کوتاه کرددددددددددد🗿تیتطرطمی‌ژ ...

🤣🤣🤣🤣 شما رو این قفلی زدی؟

🤣🤣🤣🤣 شما رو این قفلی زدی؟

اره اه موهامو قبل این آهنگ کوتاه کردم باخت کردم باید یکم صبر میکردم این آهنگه بیاد یکم فاز بگیرم روش مثلا غمگینم🤦🏻‍♀️😂😂🤣

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه