2777
2789

تعداد زیاده میخوام سلف سرویس کنم شام کباب چنجه س بهم بگید اگه بخوام سالاد بدم باید پیش دستی هم بذارم یا توهمون بشقابشون کنار غذاشون میکشن میبرن میخورن لطفن نگید ماستو خیار کاسه های سرویسم کمه شوهرمم میگه یبار مصرف اصلن نه زشته بعذ بگید اگه فقط زیتون ترشی با سبزی خوردن بدم دیگه سالاد ماستو خیار هیچی ندم ضایعس؟همیشه تیکه تیکه دعوت میکردم سنگ تموم میذاشتم ایندفعه یکم زیادن منم دستو پا چلفتی میشم😅یکمم فینگرفود میذارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم خانواده شوهرو سرویس نمیکردم مگر اینکه دیگه خیلی خودشون بافرهنگ باشن و قبلا مهمونی هاشون هم این کارو کرده باشن 

اره پیش دستی بزار 

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

اخه تایمم کمه میترسم سرد شه یا بدشون بیاد من بکشم مثلن فکر کنن دست کردم تو غذا شوهرمم میگه پرسی

یعنی  چی دست کردی تو غذا قشنگ دستکش دستت کن سر ساعتی که میخوای غذا بدی یکی هم کمکت باش یکی برنج بکشه یکی هم کباب بزاره تو ظرف سلف کنی یکی گوشت برسه یکی نه خوب نیست