همش دکتر پوست میرفتم یه مدت راکوتان میخوردم خوب میشد بازم در میومد این سری گفتم برم دکتر زنان اسپیرونالاکتون و کامپاند داد الان چهار روزه میخورم جوشام خیلی بدتر شده فقط هم چونه گلو گمرم و رو سینه میزنه صورتم کمتره ولی خیلی گنده و چرکی دیگه خسته شدم راه حلی دارین سنمم ۳۹ هست آخه چرا باید جوش بزنم
بنظر خودمم یه چیزی درست نیست تو بدنم ولی نمیدونم چیه . از دکتر رفتن هم خوشم نمیاد . تا حالا سونو هم ...
خواستی امضا رو بخون و بهم پیام بده تا شرایط ارسال عکس زبان رو برات بفرستم
حتما درمان میشی
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام دوباره الان یکماه از مصرف قرصام میگذره جوشام بهتر شده . صورتم خوب شده اما کمرم همچنان یکی دوتا هست احتمالا همون هورمونی بوده . هیچی بدتر از جوش اونم کیستی نیست