2777
2789
عنوان

ترخدا نظر بدید دیسک گردن

50 بازدید | 11 پست

تشخیص دیسکو پاتی گردن دادن خیلی درد داره میگه اکثرا براش تشخیص عمل دادن ولی می‌ترسه عمل کنه درد گردن که به دستش میزنه و خیلی شدیده ،کسی بوده که بدون عمل خوب شده باشه ؟؟تجربه ای دارید؟؟ترخدا اگر تجربه ای دارید بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم هیچ کاری نکردم مگه شما خیلی درد داری

سوالم برای خودم نیست برای کس دیگس آره خیلی درد داره یه سره مسکن تزریقی یا خوردنی باید قرص بخوره مثلا یک ماهی هست درگیرشه میگه اوایل نمیتونستم حتی بلند شم از جام ولی الان بهتر شده ولی هم چنان درد خیلی شدید داره نمیدونم چیکار کنمش از نزدیکانمه عملش خطر داره؟

سوالم برای خودم نیست برای کس دیگس آره خیلی درد داره یه سره مسکن تزریقی یا خوردنی باید قرص بخوره مثلا ...

خدا شفا بده 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

من ک دوتا از دیسکام زده بیرون و پاره کرده..الان چند وقته دارم دارو میخورم و خیلی بهترم منم همش میزد ...

دوتاس فکر کنم یک ماهه ک اینطوری شده یهو شروع شده و اوایل جوری بود از جا نمیتونست بلند شه و الان به گفته ی خودش بهتره چون سرکار میره ولی هم چنان درد شدید داره ک یا مسکن تزریق میکنه یا میخوره از نزدیکانمه خیلی نگرانشم عملش خطر داره؟؟همینطوری با مراعات خوب میشه؟

دوتاس فکر کنم یک ماهه ک اینطوری شده یهو شروع شده و اوایل جوری بود از جا نمیتونست بلند شه و الان به گ ...

بره دکتر متخصص بهش قرص میده من دو دوره مصرف کردم و خیلی بهترم ورزش بهم داده برا گردنم انجام دادم و آخرش اینکه مراقبت سرش خم نباشه یه مدت گوشی میگیره دستش سرشو خم نکنه وزن سنگین اذیت میکنه

بره دکتر متخصص بهش قرص میده من دو دوره مصرف کردم و خیلی بهترم ورزش بهم داده برا گردنم انجام دادم و آ ...

عمل بعد چندبار استفاده ار قرص وقای جوابی نگرفت انجام میشه ولی عملش خیلی ب ندرت و کمه با احتیاط کردن ممکمه برطرف شه