2777
2789
عنوان

برنامه ای میشناسید که پول بده

115 بازدید | 15 پست

دوستم واسه سونوی بچش میخواد هرکار میکنم ک بگیره نمیگیره تنها کمکم این بود بانک شهر باز کنم با کد دعوتش ۷۰ میداد بهش حالا میخوام بدونم کسی راهی داره ک غیر مستقیم کمک کنم بهش؟؟شوهرش اعتیاد داره میخوان جدا شن پول نمیده کلا مستقیمم قبول نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ویپاد میتونه یه تومن وام بگیره ماه بعد قسطشو بده

اینو میگه گرفته بدهکارم شده🤦🏻‍♀️کلا نزدیک ۲۰۰ کم داشت من بانک شهر حساب باز کردم ۷۰ زدن واسش ۱۰۰ و خرده ای میخواد هرچی میگم بگیر نمیگیره هیچ برنامه ای نیست جز ویپاد بهش بگم؟

یه سوالی ذهنمو درگیر کرده مادری که پول سونوی بچه ی تو شیکمشو نداره برا چی اون بچه رو نگه داشته؟

چون سقط جنین گناه خیلییی بزرگیه

چرا باردار شده؟ شاید خداخواسته بوده و بهتره قضاوت نکنیم

اینو میگه گرفته بدهکارم شده🤦🏻‍♀️کلا نزدیک ۲۰۰ کم داشت من بانک شهر حساب باز کردم ۷۰ زدن واسش ۱۰۰ و ...

یعنی هیچ شماره حسابی ازش نداری؟

مخفیانه، نقدی توی کیف پولش بزار اگه حضوری می بینیش

سقط جنین گناهش بیشتره یا بچه ای که تو فقر بدنیا بیاد؟

ما از حکمت خدا خبر نداریم عزیزم 

آیا شما یه بچه نوزادو ببینی که فقیره میری میکشیش؟! واقعا دلت میاد بکشیش؟! اینم چون تو شکم مادرشه دلیل نمیشه، چشمتو روی زشتی اینکار ببندی

ما از حکمت خدا خبر نداریم عزیزم آیا شما یه بچه نوزادو ببینی که فقیره میری میکشیش؟! واقعا دلت میاد بک ...

حکمت خدا چیه اخه 

خیلی از خانواده فقیرو دیدم فقط تولید مثل بلدن تفکرشون هم اینکه بچه خودش روزیشو میاره 

اون بچه گناهش چیه ناخواسته بدنیا بیاد و تو فقر بزرگ شه

اینو میگه گرفته بدهکارم شده🤦🏻‍♀️کلا نزدیک ۲۰۰ کم داشت من بانک شهر حساب باز کردم ۷۰ زدن واسش ۱۰۰ و ...

این اپلیکیشنای تبلیغ طلا جایزه دارن. مثلا میلی

با لینک یکی عضو شه تا پنج میلی طلا جایزه بگیره

بعد لینکو برا شما و بقیه دوستاتون بفرسته. وقتی با لینکش ثبت نام کنین در ازای هرکدوم پنج میلی جایزه میگیره. البته دقت کنن ببین الان این طرحش فعاله یا تموم شده؟